Gotovo sam siguran da HQ za 10 god nece vredetivise od suma. Ako vec tako gledamo... Cenu ce odrediti trziste. Seiko samurai je danas daleko skuplji nego sto je bio nov, bullet je nemoguce naci, spork se prodaje u roku od 2h, a to su sve relativno mladi modeli seika... Cisto sumnjam da ce sumu poceti da pada cena onog trenutka kada ga ponestane sa polica... U svakom slucaju, ko hoce da zaradi nesto novca, lepo kupi Casio a ostatak para oroci... Drugo pitanje je da li sat kupujemo da uzivamo u njegovom nosenju ili da ga ostavljamo unucima i racunamo njegovu vrednost kroz godine...
HQ je dobar sat, ko zeli klasican diver, proverenog kvaliteta, poznatog proizvidjaca. Sat ce se uklopiti uz mnoge kombinacije, sluzice dugo i to je to...
Na mene sat nije ostavio nikakav utisak. Osecaj kucista u ruci nikakav, mrsava narukvica, ruzan stitnik koji vec spomenuh. Nadam se da je svima jasno da je sve ovde navedo krajnje subjektivan dozivljaj sata, a objektivno gledano, mislim da bilo ko treba da proba satpre kupovine. Koliko vidim, misljenja su prilicno podeljena o tom modelu.