Certina DS PH200M - plava

Pozdrav ljudi, vec nedeljama citam ovde po forumu sta ste pisali i odlucio sam se da uzmem ovaj sat, e sada citajuci jako me je odbilo ovo sa plasticnim delovima i to sto nema safrino staklo. Posto vidim da ste o ovome pisali pre 2 meseca zanima me kakva je sada situacija, da li je definitivno provereno da je ovaj sat ipak bez plastike, tj da ima 25j, i zanima me da li je safirno staklo jer na sajtu bomara ne pise da je u pitanju safirno staklo. Javljajte sta ste novo saznali, hvala ekipo

Imaš je u bomaru, bila je tema pre par meseci. Čini mi se da piše na rotoru 25 rubina.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Ne bih da smaram, ali me zanima, msm sat ima jaku cenu i ako ga uzimam zelim da budem upucen. Kako je moguce da im na zvanicnom sajtu pise 23j a onda u bomaru kazete da ima sa 25, a malo sam gledao i po netu i nasao isto sliku da ima primera i sa 25j, to mi sad nije jasno. I znaci ako je taj u bomaru sa 25 onda to def znaci da nema plastike? Nisam expert za satove i znam da kazete ako vam se svidja sat to je manje bitno, ali mene nekako nervira to da znam da je plastika u njemu :)

Jedino što mi pada na pamet je da je neko odradio copy/paste specifikacija na certininom sajtu i iskopirao podatke sa drugog modela koji ima 23 rubina.

Najsigurnije je otvoriti ga i pogledati. A to, čak i da ga je neko uzeo, nema šanse da će uraditi dok ne dođe vreme za servis.

Možeš i da napišeš mail Certini, ima na njihovom sajtu koji je. Ja sam pisao za moju, nije model koji tebe interesuje, i potvrdili su mi da ima plastični deo.

Ipak, mislim da je najbolje da odeš do njih i pogledaš sat uživo, meni on drugačije izgleda nego na slikama, pre nego prelomiš da li bi ga uopšte i uzeo.

Znam da je trenutna situacija takva da nije preporučljivo ići u gužvu, ali, pre neki dan sam išao u Bomar u Delti, u 9h otvaraju i osim prodavaca tržni centar je prazan.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Back