Citizen AT0770-58L

Reaction score
0
Неко време ме отац набеђује да му дам своју Festina 16565/4 .Отишао је пре пар дана у Италију и тамо купио Citizen AT0770-58L који ми нуди да бих му дао Фестину.Интересује ме однос ова два сата.Знам да је Citizen квалитетнији,али желео бих да чујем и туђе мишљење поводом и самог изгледа и квалитета.Да би било јасно о којим се сатовима ради остављам линкове

Фестина

Google резултати слика за http://www.kolikojesati.com/shop/1054-1473-thickbox/festina-16565-4.jpg

Citizen

Watch Citizen Marinaut AT0770-58L

Citizen naravno.
Sat je kao sto i sam kazes kvalitetniji, bolja zavrsna obrada i ima safirno staklo. A meni je i lepsi, ali to je subjektivno.
Ako nekad odlucis i da ga prodas, to ces lakse uciniti.

Po meni je jedini razlog da zadrzis Festinu ako ti se bas mnogo svidja, ako ne, onda je stvar vise nego jasna.

Daj Festinu i nakrivi kapu,Citizen je kvaletetniji i lepsi po mom misljenju.

Uzmi Citizen - nemaš tu šta razmišljati(posle uputi svog starog na ovaj forum da vidi koliko je pogriješio:D)!

Taj isti Citizen tj. Miyota koju je Citizen kupio prodaje svoje mehanizme Festini. Festina radi samo kućišta, daleko od toga da je loša... Dakle CITIZEN. Ja posedujem sličan AT 0760-51E i super sam zadovoljan.

Citizen i glava da te ne boli!

Safirno staklo ti mnogo znaci, jer je mnogo otrornije na ogrebotine!
Govorim ti iz licnoga iskustva, posedovao sam nekada festinu, ali sada posedujem Citizen i nemam nameru nikada da ga menjam vise!

daj Festinu i kao sto rekose pre mene kapu nakrivi...........

Back