Pozdrav WlayCo, i hvala za video eto cisto ako ima "nevernih Toma" sada je sve jasno. Ja sam se trudio takodje da snimim telefonom ali snimak je bio jako los tako da ga nisam postavio i obrisao sam ga, a aparat nikako da ponesem sa sobom jer nikad ne odem planirano na Kalish. E sad da sve ovo ne bi bilo samo da sam se javio tek onako, imam ako se tako moze reci lepu vest i za one koji nisu iz Bg-a, naime proslog vikenda sam bio u Raski, i tamo sam cisto onako probao da uhvatim signal, Raska je inace mesto koje je sa svih strana okruzena visokim planinama i brdima i stvarno se nisam nicemu nadao, ali na moje opste odusevljenje sat je uspeo da uhvati Low signal i da se dosteluje :beer:
Sto se tice ovih tvojih pokusaja, jedino u cemu su se moji razlikovali, jeste to sto sam ja sat sve vreme drzao u ruci kao daljinski okrenut u polozaju 6h ka uscu Save u Dunav i uspevalo mi je gotovo svaki put nekoliku puta sa High signalom, mozda par puta sa Medium, i jednom samo Low, tako da je signal u nekim situacijama varirao iz minuta u minut ( proveravano po nekoliko puta u razlicitim vremenskim prilikama i razlicitim periodima dana ).
Pitanje: Da li ti sada sat prati atomsko vreme ili i dalje ide sekundu brze?
E da i zavrsnica klipa je i ono najbolje u njemu, veliki pozdrav za tebe cale!!!