bezbi New member Apr 5, 2020 #21 bezbi said: Ni ja nisam neki ljubitelj Citizena, iako jako volim Japansku cena/kvalitet stvar. Ali zato zelim bilo sta sa Miyotom 9015. Click to expand... Da odgovorim sam sebi da li ga neko poseduje na forumu? Verovatno jedan od najboljih Citizenovih klasik automatika
bezbi said: Ni ja nisam neki ljubitelj Citizena, iako jako volim Japansku cena/kvalitet stvar. Ali zato zelim bilo sta sa Miyotom 9015. Click to expand... Da odgovorim sam sebi da li ga neko poseduje na forumu? Verovatno jedan od najboljih Citizenovih klasik automatika
Y yele Member Apr 5, 2020 #22 bezbi said: Da odgovorim sam sebi da li ga neko poseduje na forumu? Verovatno jedan od najboljih Citizenovih klasik automatika View attachment 147475 Click to expand... jeste lep, jednostavan a lep sat...na forumu sam video da jedan clan poseduje Citizen mehanico, samo sa beli ciferom...zanimljiv sat bas..
bezbi said: Da odgovorim sam sebi da li ga neko poseduje na forumu? Verovatno jedan od najboljih Citizenovih klasik automatika View attachment 147475 Click to expand... jeste lep, jednostavan a lep sat...na forumu sam video da jedan clan poseduje Citizen mehanico, samo sa beli ciferom...zanimljiv sat bas..
Y yele Member Apr 6, 2020 #23 Naisao sam na sajt koji prodaje satove satove marke citizen koji me zanimaju. https://www.velliosoro.com/product-category/g_roloi_gr/roloi/citizen/page/3/ Kontaktirao sam ih i pitao ih da li ima neki dotanih troskova za slanje u Srbiju. Oni na to odgovorili da nema niakkavih dodtnih troskova. Dal ima neka fora sa ovim? Kad sat prelazi granicu dal tad ima dotasnih troskova?
Naisao sam na sajt koji prodaje satove satove marke citizen koji me zanimaju. https://www.velliosoro.com/product-category/g_roloi_gr/roloi/citizen/page/3/ Kontaktirao sam ih i pitao ih da li ima neki dotanih troskova za slanje u Srbiju. Oni na to odgovorili da nema niakkavih dodtnih troskova. Dal ima neka fora sa ovim? Kad sat prelazi granicu dal tad ima dotasnih troskova?
mezzano New member Apr 6, 2020 #24 Carina + pdv. Ukupno 30% na cenu sata. Sent from my moto e5 using Tapatalk