Nazalost, privatno sam bio zauzet, pa nisam stigao da postujem.
U nastavku sam licitirao i jos jedan Citizen Promaster Ladies diver (sa quartz mehanizmom), od iste firme t.j. prodavnice, za toliko malo para da ne smem ni da pominjem. :dancing2:
Satove sam porucio u Austriju, kod druga, posto prodavac nije bio siguran da li da salje u Srbiju (predlozili su DHL, sto sam ja izbegao zbog velikih izdataka za spediciju). U Austriju je paket stigao za 30 dana (bas je sporo islo, ali je najavljeno da moze toliko da traje). U Austriji je placeno jos 6€ za spediciju i 42€ carine, koju sam opet mogao da skidam ali nisam hteo da komplikujem.
Ukupna racunica je:
- Citizen Nighthawk sa odlicnom gumenom narukvicom: 131$
- Citizen Promaster Ladies Diver: 56$
- Shipping u Evropu: 43$ (28$ za prvi sat + 15$ za drugi)
UKUPNO: 230$ sto je ~160€
Sa 48€ carine i spedicije - sve zajedno, za dva sata < 210€ t.j. manje od 20.000 RSD.
Takodje sam kupio originalnu metalnu narukvicu za 69$ (~45€) dok je kod nas ona oko 100€.
Ako sve ovo obracunam - kod nas Nighhawk kosta 35.000 RSD, a ja sam za npr. 24.000 kupio Nighthawk sa dve narukvice i fenomenalni diver!
Posto sam kasnije kupovao jos dosta satova online (neke za sebe a neke i za druge

, neke sa shippingom u SRB, neke u USA) postavicu u narednim danima kompletna (pozitivna) iskustva u temi za online kupovine.
Slike slede za koji dan :thank_you2: