Crveni kozni kais

I jos da nema 22-ke! Dajte linkove gde mogu da se naruce kaisevi ali samo isporuke za EU?
Odlican je, ali mi se i Vladanov svidja Heuer varijanta!

I ja bih narucio ali dali je to prava koza ? Tamo pise Italian calf leather ? Nekako su cene mnogo jeftine za pravu kozu a kvalitet izrade koliko vidim je vrhunski !

Italian calf leather-Dakle-Italijanska teleća koža.
Pa,ne verujem da bi baš toliko lagali.Verovatno je tajna takve cene u velikoj seriji u proizvodnji.Vidim da i druge vrste kaiševa(nato,zulu) imaju pristupačne cene.

@pantelija odlicni linkovi! :D

Nije Teleca koza skupa, nalaze se i ovde kod privatnika za po 10€, postoje fabrike u Kini gde komad placas smesne pare i nakon narucenih recimo 1000 komada imas pravo da ispises svoje ime ili uradis svoj logo brenda na kaisu!

Ne znam kako da vam kazem ali sada me pomalo plasi! ;) Nazalost nije bilo sa crvenim koncem, ne odustajem od te ideje za sada PM za necelih 900 RSD, videcemo kakav je kvalitet!

преузимање (1).jpgпреузимање (2).jpgпреузимање (3).jpgпреузимање.jpg

Fotke su pravljene telefonom, zato su tako lose!

Meni se sviđa kako izgleda :thumbup:, bilo bi malo lepše tj malo bolje uklopljeno da ima taj crveni štep ali dobro. Ona trkačka bi mu tek legla. Što reče, tragaćemo.

Ps: Da li si tu narukvicu uzeo u BPM, može i na pp?

Meni se sviđa kako izgleda :thumbup:, bilo bi malo lepše tj malo bolje uklopljeno da ima taj crveni štep ali dobro. Ona trkačka bi mu tek legla. Što reče, tragaćemo.

Ps: Da li si tu narukvicu uzeo u BPM, može i na pp?

Mracan je suvise ovako, barem taj mali detalj sa stepom. Rupicastih u toj velicini nije bilo, bila je jedna gumena sa crvenim koncem ali mi se nije dopala. Da BPM, postoje odlicni Aviator kaisevi 890 RSD.
Odem do Boomara i nije mi bilo tesko da izvadim alat i da skidam narukvicu kako bih dokazao da mu pase svaki kais! :lol:

Hoćeš da kažeš : tragaćemo za bo(l)jom :D, lepši bi bio sa crvenim štepovima, ali i ovaj je OK, najvažnije je da ga ti u zdravljE nosiš, a za kaiš ćeš lako.

Hvala, havala Clarissa, tragamo za bojom i izgledom kaisa. :D Ne svidja mi se kvalitet kaisa tako da sutra obavezno tragam za drugim! ;)

Back