Da li biste nosili džepni sat?

Da li biste nosili džepni sat?

• Total voters
    79
Nazalost nisam uspeo da osposobim pradedin dzepni sat, ali ako uspem jednog dana, rado cu ga nositi u specijalnim prilikama:)

OFF TOPIC

neces ni ovde sresti ljude koji ce dati vise novca za sat nego za auto :), takvih je malo gde god da se deneš, to je tako na rečima ali kad dodje momenat kupovine tog sata od nekoliko hiljada evra, ili cak i vise, zavisi, itekako ces se dobro razmisliti da li radis pravu stvar, jos ako si ozenjen, sumnjam da ce ti ikada pasti na pamet ista slicno :lol:

mada kad malo bolje razmislim, tema je bespredmetna, uzivaj :thumbsup:

Vladane, potpuno ste u pravu.

Ali moje društvo mene već smatra budalom što sam spreman da dam veću količinu novca za sat nego li za auto.

Last edited:
Imao, nosio....

pocketwatch2scr.jpg

i opet bih....

http--i224.photobucket.com-albums-dd207-mp3men-zanimljivosti20dana1-wyattearp.jpg

Ako treba.

Jer...
Opasnost je moje zanimanje.

133164_022709s2_if.jpg

Mi smo beach police (1922.) Nema kupanja na plazama, ako je kupaci vislji (ili ti kraci) od15cm. iznad kolena.

Zao mi je moje dame, zakon se mora postovati.

b44c1ec5108dbc0ce1dfdaeb965cff8c.jpg

My, my, but how things have changed!!!

Pozz.

OFF

Milane, samo na ovom forumu imas nekoliko clanova koji imaju vecu vrednost u satovima, nego u automobilima, a da ne pricam sta sve imaju ljudi na wusu.

Inace slazem se da je rasprava o tome besmislena, posto svako trosi pare na ono sto ga cini srecnim, bio to automobil, motor, bicikli, sat, mobilni telefon...

Yaman!

Pozz

A onaj dole debeli, sto meri i merka "suknjicu" je: Marion Michael Morrison, svima poznatiji kao John Wayne. ;)

Pozz

Ne.

Razlog: Okolina neće razumeti. :huh:

Ne shvatam - šta neće razumeti? Hajde da je pitanje bilo 'da li biste se šetali sa gaćama na glavi?', pa da i razumem :D

Poznajem jednog profesora koji ručni sat nosi u džepu, ali opet, to je njegova stvar. Zbog toga ne deluje niti 'čudnije', niti 'normalnije'. naprosto, voli tako da nosi sat, i to je cela priča.

Da. Nosio sam jedno vreme u malom dzepu od leviski a danas obavezno kada sam na pecanju dzepni continental nasledje od dede.

^ Ja takvog nekog nisam ni videla niti upoznala. Po meni je logika da ručni sat nosiš u džepu jedino ako ti je narukvica tj. kaiš u kvaru. Ovako mi je skroz neobično.

Ja bi predao auto sto sam i zeni nekoliko puta rekao nego sat...eto koliko sam ...(dajem za pravo da svako moze da pomisli sta sam):)

Imam ih i nosim ih često . . . . Ljudi mi se smeju kada obucem trnerku i okačim dzepni sat na lančiću o pantljiku trenerke . . . Šta je tu čudno, onda ne treba nositi ni ručni sat sa trenerkom .. . . Meni su to satovi kao i svaki drugi . . . Naj lepši osećaj je kada te neko pita koliko je sati, a ti iz dzepa izvadiš sat i sa ponosom im pokažeš da sami pogledaju koliko je . . .

Nosenje dzepnog sata?

Zanima me koliko nosite satove u dzepovima od hlaca? Vidjao sam da se dzepni satovi nose samo u prslucima, pa me zanima da li vi nosite ove satove iskljucivo u nekim svecanim prilikama ili svakodnevno? PS: nemojte mi zamjeriti na glupim pitanjima jos sam nov.:)

Re: Nosenje dzepnog sata?

Nista sem monokla u malom dzepu farmerki (koje jedino i nosim).

monocle.jpg

Ali vidjao sam to vec.

DSC01795.JPG

images

I uz jeans za svaku priliku...

82.jpg

images

watch.jpg

dalbsr2.jpg

dalbtbar2.jpg

albsr2.jpg

strsr2.jpg

$_1.JPG

albsr1.jpg

albtbar1.jpg

Mada je i ovo sasvim ok.

Kao i ovo.

images

I da znas da nema glupih pitanja, vec samo glupih odgovora.

6e4146034e73351813ca536b94e5b35f.jpg

Lepo se zabavljaj na portalu.

3036892_PicMonkey_Collage.jpg

I srecno sa satovima svih vrsta, kako god ih ti nosio.

tumblr_mjnvxnJ0Tp1r2fpy0o1_500.jpg

e128e4719d3c9d8c1b5306e305d2ffc0_small.jpg

wenger-alarm.jpg

Pozz

Last edited:
Back