Da li koristite hronograf funkciju sata?

Da li koristite hronograf funkciju sata?

• Total voters
    48
Ja sam imao (i još uvek imam na jednom Casio kvarcu, koji ne nosim) funkciju hronografa, nikad je nisam koristio, čak i kad mi je trebala, mobilni telefon je bio mnogo podesniji. Po meni, ovo je u današnje vreme stvar čiste estetike, a kod mehaničkih satova bogami i cene. Ja bih voleo da imam sat sa mesečevom menom, obožavam tu komplikaciju, a mesečeve mene utiču na psihičko stanje ljudi, što je meni sa profesionalne strane interesanto :)

Necu reci nista sto vec drugi nisu...hronograf super izgleda ali ne koristim ga. Rotirajuca korona je super za kuvanje i slicna merenja. Na digitalcima koristim stopku kada idem na trcanje i ponekad kad vozim bicikl. Tu koristim Sports Tacker aplikaciju ali lakse mi je da bacim pogled na sat nego da vadim telefon u toku voznje...

Jovan HN II:100481 said:
Ja sam jednom mjerio koliko sestra moze da prica bez prestanka. Hronograf je bio mehanicki pa sam stalno morao da tresem ruku da se ne isprazni rezerva snage...
Ponekad,od dosade,mjerim sebi vrijeme na relaciji HN-KO ili HN-PG i obratno.To da u sudu za prekrsaje kasnije mogu tacno da kazem koliko mi je patrola pogorsala rezultate..
I ?
Kakvi su rezultati?:D

Pa, znajuci kakve su sestre (doduse moja od tetke), verovatno je Jovanca batalio hronograf i stopovao kalendarom :D

Ja sam mislio da vi,likantropi, mesečeve mene određujete preciznije od bilo koje mehaničke sprave!?
Možda je problem i u tvojoj mladosti i zbunjenosti koju ona,neminovno,nosi.
Budi spokojan...tvoje telo se se menja i sve je to tako prirodno...za vašu vrstu.
Vremenom ćeš ovladati tim procesima i naučiti da ih kontrolišeš.

230660.jpg

Nevolja je sto sam likantrop samo napola...Kad se napola preobrazim, mogu postati opasan po ljude oko sebe, a osecaj kada ce to nastupiti nije tako jasan kao kod onih ciste vukodlacke krvi... Zato: Skupljajte pare i darujte mi sat sa mesecevim menama (moze i kvarc, al' da bude lep :D) ili zivite u strahu od svakog susnja u nocima punog meseca!

PS. Ne, ne trudite se...srebrni meci su holivudska izmisljotina :P

Vuk mi je omiljena zivotinja uz zmiju i psa,ali su mi vukodlaci uvek bili odbojni. -.-
Vampiri su mi dosta drazi.Besmrtna gospoda. :D
d8dafaaf6c5be18aa28b19f87fd2f8454cfed2d7_full.jpg

Well, kad se uzme u obzir koliko je procenata čovekovog organizma voda i kakav uticaj ima mesec na plimu i oseku, menstrualni ciklus itd..... svi smo malo likantropi ;)

Eeee....decace mladi...nasedas na te holivudske lazi i podmetanja! Mi smo mnogo stariji od njih i nimalo tako divlji, neobuzdani i nevaspitani kakvim nas vampirski lobi zeli prikazati! Mi smo staro plemstvo. No, tih podmetackih skorojevica (ni 3000 godina nemaju njihove titule) ima vise i pritvorni su, lazljivi... nismo mi ljudi-vukovi, mi smo ljudi-strahovukovi, neuporedivo stariji od vukova i ljudi :D

Hronograf koristim na turnirima kao rezervni uređaj,a inače iz zezanja npr kad mi u restoranu kažu "za 2 min":lol:

OFF
Jao, sada sam se setila da sam pre, pre x godina u x restoranu na jelo čekala ne 2, famonih 45 minuta. :confused: Naravno, izvinjavali su nam se i za uzvrat poklonili nešto reklamnog materijala... Za ovo bi trebala korona da se okrene, ne da se startuje hronograf... :laugh:

Shmizz, da je restoran bio u Crnoj Gori, mozda bi i perpetual calendar bio potreban (slicno kao i za stopovanje sestrinog(devojcinog, supruginog itd, itd...) brbljanja :D

DISCLAIMER:izvinjavam se Crnogorcima, sestrama, devojkama, suprugama...na koriscenju stereotipa. Nisam imao nameru da uvredim bilo koga. Gde ima sala bez malcice stereotipa, sta cu?!

A, da: Pre upotrebe obavezno prouciti uputstvo ili se posavetujte sa svojim lekarom ili farmaceutom.... :lol: (ovo upozorenje nema veze ni sa cim ovde, ali nije lose da to zapamtite :D)

Back