Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Juce sam porucio Seiko SNE107p2 na Watchhubsa sat je vec danas isporucen.Korisnicka podrska im je odlicna brzo odgovaraju na e-mail.I dalje vazi kupon kod "svetsatova" sa 5% popusta za sve clanove foruma.:thumbup:

Posle tacno 20 dana cekanja sat je konacno stigao na kucnu adresu ,doneo ga postar.Dosao je u kartonskoj kutiji sa slike sa natpisom Seiko,ista je bila upakovana jos u dve kartonske i zastitni najlon.Na moju molbu prodavac je na kutiji napisao cenu 35$ i oznacio kao Gift ,kutija je otvorena na carini i na tu cenu je naplacen pdv 20% u iznosu od 644 dinara ,to je sve sto je naplaceno od strane carine.Sat je stigao ispravan bez ikakvih ostecenja i ogrebotina,tacan je i dobro drzi vreme.Uz njega je dosla samo knjizica sa uputstvom, garanciju nisam ni ocekivao.Prezadovoljan sam kompletnom kupovinom kao i odnosom prodavca.:thumbup:

sne107p2forum1.jpg:man_in_love:

Last edited:
Narucio jedan ovakav malo za igranje po doma i preko vikenda.. :)

cbc3dc68e41d5cd64388dc392948c501.jpg

Samsung galaxy gear 1 generacije.. sad su pale cijene poprilicno pa eto malo da se zabavim igranjem. :D

Stojane,
Čestitam! Kako je rukovati sa bazelom?
Imaš na WUS temu čitavu temu jednog korisnika ovog modela(nešto kao "put oko svijeta sa Sieko diver solar").

Stojane,
Čestitam! Kako je rukovati sa bazelom?
Imaš na WUS temu čitavu temu jednog korisnika ovog modela(nešto kao "put oko svijeta sa Sieko diver solar").

Hvala Dalibore!
Eto i ja predje na kvarc :)
Bezel me je bas prijatno iznenadio ,dosta je precizan i ima kvalitetan zvuk sto kazes.Milina za rukovati.
Potrazicu tu temu.

Drugar izlicitirao u moje ime u Nemackoj, 8 meseci stara, full paket i dva zullua....sada cekam jer mi prevoz dolazi tek za 10-tak dana. Znam da je i ti imas....kakvi su ti dojmovi?

Budzet-frendli pilot. Peskaren finis, safir, Miyota 8215. Dok ne stigne iz Amerike, taman nadjem dobar pilotski koznjak.
ImageUploadedByTapatalk1411512331.518424.jpg

Back