Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Veruj mi da više ni ne pratim gde je i šta je. Izgubila sam više i osećaj za vreme od iščekivanja... Samo mi je da poštar zazvoni i donese paket... :D

EDIT:
Evo, ipak sam pogledala. Piše Beograd otprema (26. i 27. novembar). To valjda znači da će ga isporučiti naredne nedelje. :)

To znaci da ceka na red za carinjenje. Tek kada bude pisalo "Od carine" procedura je zavrsena i mozes da ga ocekujes za dan-dva.

Iščekujem... već je 17 dana prošlo od naručivanja a proći će još 10ak dana naše carine :laugh:
snzg17k1-2.jpg

Orf,gdje si ga uzeo?Naime,ja sam dobio u zadatak da za druga nadjem upravo taj model po sto boljoj cijeni.Ispod £130 ga nisam uocio...

Hvala Mario! Podigao bi ju ja i proslu srijedu ali trazio sam obavezno na gumi. Pa kad sam toliko izdrzao, valjda cu i jos tri noci.

Evo da se javim i ja, upravo su mi poslali mail onewatchforyou (jamborstore) da je sat stigao i da su mi isti poslali, tako da kroz koji dan ocekujem da mi zazvone na vrata ups:)

Samo da vas pitam nešto...
Da li neko zna šta piše na sajtu Pošte u delu Praćenje pošiljke kada se pošiljka šalje na kućnu adresu. Razumela sam da "Otprema" znači da paket čeka carinjenje, a kako onda piše kada se pošalje na kućnu adresu.
Hvala!

P.S. Moj sat i dalje nije stigao...
Čekajući Godoa... :banghead:

Shmiz......Mozda ti ovo pomogne da iscitas kako to funkcionise, jer je ova prica zavrsena.....:yes4:

posta.PNG

Back