Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Ovaj večeras...

skz211j11-1.jpg

Za jedan dan pala odluka. Pošto mi "treba" sat za trčanje i aktivnosti rešio sam da se počastim.
Dugo već gledam prg 3000 , ali košta dosta za sat koji će svakodnevno biti nošen i rabljen, odustao sam.

Tu je na kratko umešao prste sector expander sa cenom i zato što liči na prg 3000, ali
danas je na ruci ipak casio sgw-100-1v, i sa cenom i izgledom i kako god :)

111.JPG112.JPG113.JPG

Eh, moje muke niko ne zna,... ili zna? ;)
Sat je stigao do prijatelja u USA i pitanje je sada, rizikovati "masakr" na carini ili čekati sredinu maja na ličnu isporuku?

Attachments

• uploadfromtaptalk1424990215475.jpg
    uploadfromtaptalk1424990215475.jpg
    250.1 KB · Views: 263
Kolega ne bi ti bio u kozi......jbg, morati ces odluciti sam. Ja bi se tesko pomirio s tim da moram cekati do maja.....aaaaauuuuuuuuuu. Izgrizao bi si nokte. :banghead:
Ali bi bilo najbolje da ga cekas i da ti ga oni donesu.....pokusavam trezveno!

Hm... nisam pametan...
Ako odlučim da mi pošalju odmah bilo bi to $25-$30 na cijenu. Toliko košta preporučena pošiljka. Ne bih da rizikujem bez tracking-a da mi šalju moje novo luče. :D
Slali bi onda i ovo što sam naručio:
Screenshot_2015-02-26-23-16-52~01.jpg

Ma praviću se da sam zaboravio na pošiljku pa da se više obradujem. :lol: Negdje juče pročitah da je slično bilo i Šmizli?
U fazonu: "Vidi, neko mi je poslao sat?!" :lol:

Društvo, opet sam "napravila štetu"... ;)
Uskoro stiže novi drugar u moju družinu...
Potreba za koronom je kriva za sve.

Citizen ep6040-53e

CITIZEN-ep6040-53e.jpg

Odavno mi se dopada, još od kada ga je Joppa predstavio (sat je kupio za ženu). Korona mi treba, i već dugo, dugo razmišljam da li ga kupiti ili ne, i odluka ode na stranu DA.

Veoma lep sat. Svakako nisi pogrešila!
Ja sam se dugo dvoumio da li ovaj sat da uzmem za suprugu, ali sam joj na kraju ipak poklonio Seiko SSVM001.

Ipak, možda i ovaj dođe na red...

Cestitke, super je sat. Nedavno mi supruga rece da je stao i da joj promjenim bateriju..
Iznenadila se kad je cudotvorno proradio nakon sto sam joj rekao da ga stavi uz prozor. :)

Juhuhu!!! Stigao je!

ImageUploadedByTapatalk1428315823.926734.jpg ImageUploadedByTapatalk1428315835.694199.jpg

Stigao je bez kutije, samo u vrecici. Carina je samo 1360 rsd. Cool!

Back