Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

9295217399_5eff32beaa_b.jpg

posle dosta peripetija stigao konacno danas za gospodju ... ja sam vise bio da uzme umesto ovog seiko automatic naravno, ali taman ce ostati za iznenadjenje
987ee20f85361ef580b9e6870c78ffc4.jpg

casio.jpgTrazio sam sat od 20 - 40dolara i na kraju odluka je pala na ovaj Casio. Kostao me je 17.00dolara i mislim da je best buy za tu cijenu. I sada cekamo da stignee :D

Kolege,citam razne komentare vezane za ovaj Casio i imaju svakakvih komentara pa me zanima da li je neko od vas posjedovao ovaj model i vas opsti utisak. Hvala :D

Pozdrav Markoni, ja sam uzeo bratu za poklon upravo taj sat, takođe plaćen 17$ preko ebay-a, putovao iz Singapura oko 15-tak dana! ;)

IMG_1106.jpg

Pametno zborenje :D

Takodje.. Imao sam na umu i Casio Duro ali je bio preskup.. Mozda u neko vrijeme nabavim i njega,ali za sada cemo ovoga da nosamo :D Jos samo da stignee :D

Last edited by a moderator:
Naručih pre 2-3 dana sat, u pitanju je: Seiko SNZH57

71t1ZhjRhKL._UX342_.jpg
Izašao me je s poštarinom 140 eura, verujem da će carina malo podići cenu, ali zaljubih se pa rekoh sebi što da ne :)

Last edited:
Pozdrav drustvo. Brzinski savet za drugara u svabiji... Squale 30atm classic ceramica ili Steinhart ocean 1 ceramica?? Squale skuplji, njemu se svidjaju oba, ali kaze da primecuje prefinjeniju izradu kod Sq...

Last edited:
Back