Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Dok ne stigne vremena za neki Nighthawk ili Skyhawk. Kakav je ovaj sat? Vredi li kupiti? Screenshot_20180701-084408.jpeg

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Pozdrav ljudi, interesuje me da li neko ima iskustva sa ovom online prodavnicom. https://www.jomashop.com
Nasao sam nekih povoljnih satova, recimo SKX007 za 199$.
4fa712979ff95c38c3796c7be7888d49.jpg

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ako porucujes za Ameriku super su, dobre cene i pouzdani, nema sta,ako porucujes kod nas, opet su oni pouzdani, ali ti je postarina visoka, 40-50$, u tom rangu, tako da li se isplati, proceni sam.

Zdravo društvo satoljubaca! Imam tridesetjednu i sad mi je palo napamet da kupim sebi sat. Nekom kraćom pretragom, listanjem našeg foruma, našao sam da ću kupiti Casio Duro MDV106-1AV
Trebalo bi da stigne iza nedelje. Tražio sam da plavim bezelom, ali bezuspešno.
Sat je fabrički sa nekom resin narukvicom, pa sam dodatno poručio i jednu nato narukvicu zbog slika koje sam video na netu. Pored vas je teško odoleti kupovini novih satova, još ni ovaj nije stigao, a ja već gledam druge. Moram biti jak pa da ne postanem ovisnik.
Eto, toliko za prvo javljanje ovde. Poslaću neku fotku kad dobijem sat, a posle i da novom narukvicom.
b3ad551c1efd551c5550e14315b6384b.jpg
9b1bb17f02754ba1bea676dc36ee7147.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Stigao prvi diver. Zadovoljan. :) Mislio sam da će sa nato narukvicom biti lepše, ali meni nije. I malčice me nervira što sekundara ne tuče baš po zarezima, ali zaboraviću na to.
Hvala na dobrodošlici.
6d09eaae13f475d343200b0fadb9cb3a.jpg
e928802520543e25ebd1df976a192260.jpg
9328943905f1ff9981f1f1e29cf2fb5c.jpg

Ako porucujes za Ameriku super su, dobre cene i pouzdani, nema sta,ako porucujes kod nas, opet su oni pouzdani, ali ti je postarina visoka, 40-50$, u tom rangu, tako da li se isplati, proceni sam.
Koliko ovi na carini naplate? Neko iskustvo?

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Nema iskustvo na carini, od slucaja do slucaja, nema pravila....

ali ajde ovako, po ps-u, na cenu sata zajedno sa postarinom ide 10% carina, pa na sve to 20% PDV.

Cestitke na lepom satu. Nemoj da se uzbudjujes sto sekundara ne tuce bas po zarezima. To je uobicajeno i za skuplje kvarcne satove zvucnijih brendova.

Cestitke na lepom satu. Nemoj da se uzbudjujes sto sekundara ne tuce bas po zarezima. To je uobicajeno i za skuplje kvarcne satove zvucnijih brendova.
Potrudiću se, mada znajući sebe, kako bude vreme prošlo, zaboraviću skroz na to. Ali me nervira što sam čitao i gledao i svi su kao potvrdili da sekundara tuče u dlaku, pa se baš zalomilo meni da ne tuče.
Ko ga šiša, neka je on samo tačan i vodootporan i dovoljno za 60$.

Zasvidjao se meni jos pre par meseci i taman kad sam odlucio da ga kupim, on se rasprodao.

Odlucio sam se za njega jer mi se nekako vise svidja umesto seika snzg13k1.

Nisam porucio metalnu jer imam dva takva, a ovaj ce eventualno dobiti neku crnu koznu za zimu i nato za leto :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Last edited:
51ajk9.jpg

Kupio svoj prvi sat i sad cekam da mi stigne, namerno kvarc, nisam hteo da se zalicem ne razumem se puno u satove. Sledeci je na redu Breitling kao omiljena marka.

SNZF17K1. Sto puta hteo da ga kupim i odustao. Sad najzad uzeo. Planiram jubilee narukvicu i žestoko modovanje.
bd329359e0ced67bc53b340c32e9f65f.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Back