Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

postao sam totalni ovisnik.... :w00t:
...nemogu da odolim i da ne kupim svakih 2-3 mjeseca jedan novi :sarcastic:

IMG_2004.JPGIMG_2008.JPG

posle skoro 3 godine trpljenja katastrofalne rezerve na mom primerku 7s26, porucio upgrade kit nh36 i iglu i potpisanu krunicu za SKX, da ga nadam se sredim konacno da ne moram svako jutro da ga namestam.

Tissot T-Complication Squelette
Upravo naručio, stiže u utorak. Zelio sam sat sa ručnim navijanjem veće duže vrijeme.

657E688F-6148-457D-AE8D-6CB3206C5094.jpeg

Hvala Nenade. Iskreno nisam ga ni ja vidio uživo. Ugledao dobru cijenu i odmah naručio. Valjda se neću pokajati
Eeeeeee,tako sam i ja dosta svojih satova kupio,dobra cena i online kupovina.Nadam se da nisi omanuo,cekamo slike.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Lep sat. Koja je cena tj gde si ga porucio?

Sent from my iPad using Tapatalk

Sasa, sat sam poručio iz Geteborga. Cijena sata je 1400e a ja sam ga dobio za 600e. Sat je bio izložbeni i imao sam nekakve popuste zbog ranijih kupovina. Nije nov po njihovim standardima ali garancija i ostalo je kao i kod novog. Nema oštećenja ili tako nešto.

Eeeeeee,tako sam i ja dosta svojih satova kupio,dobra cena i online kupovina.Nadam se da nisi omanuo,cekamo slike.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Iskreno ne bih ga kupio ali je cijena bila vise nego dobra. Kupio sam ljetos dva sata i iskreno trebao sam se smiriti sa kupovinom.
Zelio sam navijač, nekako mi oni najviše imaju dušu plus ovaj je bas neobičan. Čim stigne slikat ću ga, nestrpljiv sam.

Back