Da li ste služili vojsku i gde? Sa kojim satom?

Nick

Member
Pozz!:)

Evo nešto mi pade na pamet vojska pa rekoh da vas pitam da li ste,gde i koji rod služili,i naravno da li se sećate koji ste sat nosili u to vreme;)

Evo ja npr.bio sam septembarac 93/94,VP Radovići kod Tivta,ORD-obalski raketni divizion-Jugoslovenska ratna mornarica,a nešto kasnije je promenjeno samo u RM,inače bilo je mnogo lepo i rado se sećam tog perioda prvenstveno zbog drugarstva između nas mornara,doduše obalskih:Dinače sam tada kao i sada nosio digitalce i taj je bio crn i vrlo zanimljiv jer se po isteku baterije mogao samo baciti jer je bio izliven i bez mgućnosti otvaranja a dobio sam ga od rođaka iz Švajcarske pre polaska na služenje a nosili su ga svi i doživeo je starost od 10 god i ko zna gde je sada.

Eto ko želi neka kaže neku reč, vel pozz svima!!!

2005-06. Kasarna "Filip Kljajić" Niš; Tehnička služba!
Q & Q Leaf-Fit automatic; / Miyota 8215; 21 jw! I dalje imam taj sat, ali je Miyota u njemu nesrećno ispustila svoju plemenitu dušu u svojoj četvrtoj godini rada.

'86-'87-Karlovac(Hrvatska)-Inžinjerija
Šest meseci muzikant,šest meseci ćata.
Sat nisam nosio.
Vreme (na nivou sata i minuta) tada mi nije predstavljalo faktor.
Koristio sam kalendar.

@ misic m

isto mesto, isto odstojanje... ipak malo pre tebe. bio sam u prizemlju pola godine,
a onda mi je dosadilo pa sam promenio mesto.

:P

Eto... niste se sreli za vreme vojnih dana, ali ste se na kraju sreli preko našeg foruma... :) Cool!

pa malo nas je razdvojio rat, tacnije, nekoliko ratova.

nisam tamo nosio sat, bilo je satova na kuli i po kasarni, po drugim kasarnama sam nosio
neki jeftini poljot koji sam razvalio o kamen na terenu (pao sam), i od poljota ne ostade nista.

Kicevo-Pristina 1988-1989 auto bataljon prva ceta.imao sam cast da vozim neke visoke oficire medju kojima i buduceg nacelnika generalstaba.sat tada nisam nosio ili se ne secam.

druga ceta, prizemlje, prema d.tucovica prozori.

tada su tu bile telefondzije i piloti na maljutki.

Back