Damasko DA 47 Black

:D Pa ti uvece ili stavi krpicu preko sata (ili sat u neku fioku) ili ono ekstremno - nemoj da spavas u istoj sobi gde i zena :D :D :D

evo i ja samo da cestiam, pravi izbor! od administratora nista manje nismo ni ocekivali :)

u zdravlju ga nosio

Cestitam,pravi sat su kupio i u zdravlju da ga nosis a beli cifer ga cini stvarno posebnim i jedinstvenim! Preglednost je verovatno ravna zidnom satu?
Ajde cekamo slike i opis...

Pozdrav

Vladane, koji ti je mehanizam zapao u satu? Kolko pročitah, imaju više izvora, pa u zavisnosti od toga od koga dobave mehanizme, u satu može da zapadne Top ili Elabore klasa mehanizma.

Iskreno nisam siguran a ne otvara mi se sat samo zbog toga. To sam i ja nedavno saznao i malo se razočarao jer nisam znao da "šaraju" sa mehanizmima. Pretpostavljam da nisu uspeli od ETA-e da dobiju traženu količinu Top grade mehanizama pa su išli po principu "daj šta daš".
U svakom slučaju zadovoljan sam tačnošću, ne skidam ga sa ruke a trenutno je +29s za 16 dana.

Pozdrav.

Cestitke i od mene, mocan sat. Ubedljiv i cist dizajn, nemacka skola. Die beste.

Kao prvo izvinjenje sto jos uvek ne napisah review, ali da znate da sam se naostrio da to uradim za vreme odmora (ove nedelje) a sam review ce biti veliko iznenadjenje. ;)

Inace pisem ovo samo kako bih pohvalio tacnost sata za prethodni period od 59 dana konstantnog nosenja.
Za 59 dana odstupanje je +47s ili +0.79 s/dan!!!

Drugim recima prezadovoljan sam, kao da nosim kvarcni sat :)

Kisno popodne na prozoru...

Damasko 1.jpgDamasko 2.jpgDamasko 3.jpgDamasko 4.jpgDamasko 5.jpgDamasko 6.jpg

Hehe, a ja zvezdas... Nikad ne razmisljam na taj nacin, a i inace nisam veliki obozavalac fudbala, vise volim da gledam tenis.

au vladane na kojem si ovo spratu.super su slike al ja moj sat ne iznosim na kisu.

Nema veze,vazno je da navijas za pravi... :)
Dobro ako ti kazes.. :)

au vladane na kojem si ovo spratu.super su slike al ja moj sat ne iznosim na kisu.
To je na sestom spratu sa pogledom na ceo grad ;) Zasto ne bi iznosio na kisu ako je vodootporan, prija mu malo vode :)

A ovih dana je baš lepo biti ljubitelj tenisa. Ima se stvarno šta gledati. Večeras slavim ko da sam ja osvojio Madrid. :)
Vaistinu! Sinoc sam stvarno uzivao. Svaka cast Noletu! :top:

Back