Darwil - tako poznat, a ipak nepoznat

Pozdrav dejoa i dobrodošao na forum. Da li možeš da fotografišeš mehanizam, pošto je to veoma bitno za sat?

Vidim da mehanizam ima čak 88 rubina, a koliko mi je poznato, takav se može naći u jednom mnogo manje poznatom brendu (Lord Benex). Ako je isti mehanizam, treba da izgleda ovako:

93277V11.JPG93277V11.JPG

Ukoliko je u pitanju mehanizam sa slike, to je felsa 4002 automatik. Ovaj mehanizam ima oznaku drugog brenda, pošto je za njega pravljen, ali ukoliko možeš, postavi slike mehanizma svog sata.

Hvala Nešo. Danas ću ga otvoriti i postaviti sliku mehanizma.

Sat je nasledstvo. Radi vrlo precizno. Shvatio sam da se radi o nekoj jubilarnoj seriji Darwila?! Baš me zanima o kakvom satu se radi. Nosio sam ga neko vrijeme i ljudi mi nijesu vjerovali da ima 88 rubina.

Nešo, evo slike mehanizma. Mislim da si u pravu i da se radi baš o tom mehanizmu samo je na njemu utusnut znak Darwil.
20130313_180233[1].jpg
Možeš li mi sada reći nešto više o kvalitetu i vrijednosti sata?

Ja imam jedan darwil poklon mami od prijateljice, dopada mi se najviše od svih satova koje sam našla u kući, elegantan je :-)darwil-back.jpg
IMG_7640.jpg
tumuran je dan pa je svetlo žuto od sijalice, a sa blicem ostaje odsjaj pa cu postaviti ponovo kada ispadne jasnije.

Attachments

• darwil.jpg
    darwil.jpg
    370.1 KB · Views: 174
Back