Moja je greska sto vam nisam dao neke vece detalje sem jedne slike..Pretpostavio sam da necemo odmah naci neki savrseni sat iako znam da takav ne postoji...
S obzirom da mi je budzet oko 180 e, sto je u svetu satova vidim malo, ne mogu da ocekujem da dobijem neko cudo od sata..
Vi ste iskusniji u kupovini preko interneta, ali po onome sto sam video ne znam dal se ispalti kupovati ove "jeftinije" satove preko on-line prodavnica, jedino sto je po meni bolje to je izbor...
Meni kao laiku bitan je samo izgled, ali to naravno ne treba da presudi..Malo sam gledao po netu i cini mi se da je za mene dovoljan kvarc, jer ovi automatik su vise za vas ozbiljnije zaljubljenike u satove

...
Mene interesuje vase misljenje o unutrasnjosti sata da li je sat kvalitetan, a sto se tice izgleda mislim da ja najbolje znam sta se meni svidja

..
Zeleo bih da cujem vase misljenje o jos nekim satovima koji su mi zapali za oko..
1)
Men's Casio Edifice Active Racing Chronograph Watch (EFR-520SP-1AVEF) - WATCH SHOP.com?
Mislim da ga nema kod nas, ali daj boze da vi imate neke informacije o nekoj prodavnici koja ga ima...
2)
Prodaja satova - Casio EF-550D - Prodaja satova
Da li ima da se nadje negde jeftinije?
3)
BPM Satovi & Nakit. Festina - Chrono Bike F16542/3
I evo jos jedne festine..Mislim da bi trebalo da se iskoristi ovakva ponuda...
Ali da li je pametnije da uzmem festinu ili casio??