Diaboliqstraps - kolekcijica..

diaboliqstraps

New member
Pa eto, vezano za predstavljanje --

• Omega DeVille GMT Co-Axial, prvi "pravi" sat.

2yny6y8y.jpg

u3u8e9am.jpg

yrybybyg.jpg

• Rado Diastar XL Diver, (zeleno izdanje, najrjeđe, "Hulk") - do ovog sata sam kupovao satove kao blesav. S njime sam se smirio. Obožavam ga.

280420111371.jpg

dsc03346.jpg

• 1967 Zenith 2542PC, naslijeđe

DSC01757.jpg

5f3b1423.jpg

• Seiko BFS (najbolji toolwatch na svijetu) sa custom izvedbom. (pjeskaren u mat sivu + vintage dial)

130920113538.jpg

Danas:
(najprije)

aqequ5a4.jpg

Pa onda pjeskarenje kućna radinost:

qub5verl.jpg

wq826mys.jpg

• Casio G-Shock GA-100-1A1ER ("Stealth Bomber") za treninge i prirodu.

3u7edeje.jpg

7u7a5y8a.jpg

a9esa2uj.jpg

I jedan projekt tekući; rad kučište, unutra originalni UNITAS UT6497.
Što će biti, još ne znam. Možda isfrezati svoje kučište iz bronce ;)

de9e7eme.jpg

Attachments

• qub5verl.jpg
    qub5verl.jpg
    424.5 KB · Views: 103
Prelepi satovi . . . . Zanima me jedna stvar kuciste u koje su ubacio Unitas 6497 je od nekog Panerai-a Radiomir modela? Kako se uklopio mehaniza, da li si stavljao prsten kao drzac mehanizma ili na srafove je upao u kuciste? Ja sam pokusao da ubacim Cortebertov cal.592 mehanizam u to kuciste ali se ne slaze za oko 1.5mm pa sada gadjam da kupim Cal.616 koji staje u njega bez greske (da ne bi brusio kuciste unutra) . . .
HVALA . . .

Kuciste je od nekog homagea, ima prsten i pase na sarafe. Sve je bas na mjeru. Silix ti ima kucista za corteberte ako se ne varam

diaboliče, dobro nam došao! :)

lepa kolekcija, lepo izabrani satovi, imas bar po jedan odlican za svaku priliku! :thumbup:

ali, rado je... :adore: :congrats::drool: :man_in_love:!

Pridruzujem se dobrodoslici!

Svaka cast na kolekciji :congrats:. Satovi su ocigledno pazljivo probrani i raznoliki a taj Rado se i meni mnogo svidja :adore:. Nazalost - mojoj leposoj polovini se nije dopao i zarad mira u kuci, morao sam da odustanem od njega. A bas dobro izgleda!

Back