No42, dobro došao na forum.
Želim ti da pronađeš digitronac po svom ukusu, iako ti ne mogu mnogo pomoći predlozima, obzirom da oni nisu u mom opsegu interesovanja.
Čestitam ti jer si uspeo da za kratko vreme mobilišeš veći broj članova da prokomentarišu tvoju temu, što ne biva baš tako često. Rasprave ovakvog tipa često podgreju atmosferu i razdrmaju ponekad učmalost na forumu kada se postavljaju teme konvencionalnog tipa.
Kao što se ti sigurno ne slažeš sa izborom i sklonostima ka modelima koji imaju brojni članovi na forumu, tako i oni verovatno ne bi izabrali minimalistički digitalni sat koji se tebi dopada. To je sasvim u redu, svako bira šta mu se dopadne.
Ne smeta mi ni arogantan stav prema prizvođačima satova i njihovim modelima, kao i o onima koji ih nose koji si izneo, jer, ponavljam, niko ti ne sme zabraniti da izneseš svoj stav, sve dok je u okviru pravila po kojima ovaj forum funcioniše. Način na koji će neko svoj stav izneti i braniti ga, naravno govori i o autoru, te se ja nadam da si mlad, obrazovan, uspešan, i da ćeš mnogo toga postići i ostvariti u životu.
Svakako bih se sa tobom složio da pomenuti Bata ne nosi svoj Navitimer zbog zasluga koje Breitling ima u horološkom svetu u poslednjih 130 i koju godinu, verujem da to njega nije ni zanimalo, kao što sam siguran da ti znaš mnogo više o tome. Kao i za činjenicu da je pre skoro sto godina Breitling konstuisao hronograf u obliku kakvom postoji i danas i koriste ga svi proizvođači satova.
Situacija na našim prostorima je takva, da, ne samo Breitling, nego većinu vrhunskih skupih satova nose kojekakvi smutljivci (originale), a ne bih ni komenarisao nosače fejkova, znaju svi ko to nosi. Ova činjenica ne može da umanji doprinos koji su brojne kompanije koje ne podnosiš dale časovničarskom svetu. Ima na forumu tekstova koliko hoćeš o tome, ako te interesuje, pronaćićeš ih.
G shock je, sa druge strane napravljen, ne da bude lep, nego da bude neuništiv, i mislim da crveni baš dobro ide na starke.
Još jednom, svako dobro i nadam se da ćemo se lepo družiti i da ćeš na forumu naći zanimljive teme, kao i da ćeš pronaći najbolji sat za sebe.