aviator Member May 29, 2014 #21 Diver+chronograph??? Za mene je to oksimoron. Ne spojivo. Robustnost(grubost) divera i preciznost chonographa
Diver+chronograph??? Za mene je to oksimoron. Ne spojivo. Robustnost(grubost) divera i preciznost chonographa
Mr D New member Jun 3, 2014 #22 Nažalost, još uvek ništa nisam naručio. Kada previše istražuješ, izbor postane prevelik, a neka rešenja previše lepa da bi se ignorisala... Da li postoji nešto slično ovom lepotanu, ali manjeg prečnika (Steinhart Apollon, 47mm, 17mm visok):
Nažalost, još uvek ništa nisam naručio. Kada previše istražuješ, izbor postane prevelik, a neka rešenja previše lepa da bi se ignorisala... Da li postoji nešto slično ovom lepotanu, ali manjeg prečnika (Steinhart Apollon, 47mm, 17mm visok):
aviator Member Jun 4, 2014 #23 Prometheus Ocean Diver 500$ 42 mm ETA 2836 http://www.ablogtowatch.com/prometheus-ocean-diver-watch-review/ Last edited: Jun 4, 2014
Prometheus Ocean Diver 500$ 42 mm ETA 2836 http://www.ablogtowatch.com/prometheus-ocean-diver-watch-review/
RUS Moderator Jun 4, 2014 #24 Taj Prometheus se ne proizvodi vec jedno duze vreme. Mr D, mislim da je po izgledu najblizi Triton 30ATM. Malo je manji od Apollona. Njegov precnik je 45mm, a visina 14mm. Last edited: Jun 4, 2014
Taj Prometheus se ne proizvodi vec jedno duze vreme. Mr D, mislim da je po izgledu najblizi Triton 30ATM. Malo je manji od Apollona. Njegov precnik je 45mm, a visina 14mm.
sin.er New member Jun 7, 2014 #26 provjeri prometheusovu stranicu: upravo se počinje isporučivati Pirahna: Prometheus Watch Company | Prometheus Piranha također mi je Aevig odličan: Huldra Retro Diver | Aevig ovo su ti sve europski microbrendovi. meni apsolutni best buy je Obris Morgan Pradata The Offical Website of Obris Morgan Timepieces - Pradata obavezno verzija sa C3. al tu ti ne gine carina. također G.Gerlach Otago: OTAGO oko 300 eura. ako je frka carine za ove europske, dogovori sa sa nekim iz HR pa ti pošaljemo sat u BG.
provjeri prometheusovu stranicu: upravo se počinje isporučivati Pirahna: Prometheus Watch Company | Prometheus Piranha također mi je Aevig odličan: Huldra Retro Diver | Aevig ovo su ti sve europski microbrendovi. meni apsolutni best buy je Obris Morgan Pradata The Offical Website of Obris Morgan Timepieces - Pradata obavezno verzija sa C3. al tu ti ne gine carina. također G.Gerlach Otago: OTAGO oko 300 eura. ako je frka carine za ove europske, dogovori sa sa nekim iz HR pa ti pošaljemo sat u BG.