krstin New member Dec 2, 2012 #1 Posetite LINK i mozete se igrati dizajnirajuci vaseg Rolex-a! Evo da vidite kako izgleda, ja sam sastavio ovog Milgauss-a za par min... Dajte fotke da vidimo sta ste uradili!
Posetite LINK i mozete se igrati dizajnirajuci vaseg Rolex-a! Evo da vidite kako izgleda, ja sam sastavio ovog Milgauss-a za par min... Dajte fotke da vidimo sta ste uradili!
23jewels New member Dec 2, 2012 #6 Uživo lepše izgleda :laugh: Attachments xfcfhvhjv.jpg 52.1 KB · Views: 87
anbeast New member Dec 2, 2012 #7 Da,da...cekirah taj sajt jednom davno...ne zelite da vidite kakav sam uzas ''dizajnirao''
backarelli New member Dec 2, 2012 #9 anbeast said: ...ne zelite da vidite kakav sam uzas ''dizajnirao'' Click to expand... +1 :laugh: ...spava mi se , pa nemam koncentraciju . Last edited: Dec 2, 2012
anbeast said: ...ne zelite da vidite kakav sam uzas ''dizajnirao'' Click to expand... +1 :laugh: ...spava mi se , pa nemam koncentraciju .
anbeast New member Dec 2, 2012 #10 Najvise sam koristio roze i trava zelenu (iako sam se trudio da budem sto ''raznovrsniji'')
VLADAN P Super Moderator Staff member Dec 2, 2012 #12 Super zezanje.:thumbup: Jednog dana ćemo ovako i kupovati satove.
U UlysseNardin Banned Dec 3, 2012 #18 Ima interesantnih ideja, ali mi se nekako cini da njihov dizajn trpi puno varijacija, samo da se ne pretera sa mnostvom boja
Ima interesantnih ideja, ali mi se nekako cini da njihov dizajn trpi puno varijacija, samo da se ne pretera sa mnostvom boja