don Alberto Active member Sep 14, 2013 #103 evo sad sam ih slikao sa telefonom i izgleda da su lepše i čistije slike nego li sa aparatom kad slikam,a zašto je to tako stvarno ne znam: windows automatic screenshot photo share upload image online free screen capture program
evo sad sam ih slikao sa telefonom i izgleda da su lepše i čistije slike nego li sa aparatom kad slikam,a zašto je to tako stvarno ne znam: windows automatic screenshot photo share upload image online free screen capture program
don Alberto Active member Oct 21, 2016 #104 malo sam prekomponovao kolekciju,neke sam prodao,neke kupio,itd...idemo dalje!!! free upload image
don Alberto Active member Oct 21, 2016 #105 danas sam "obukao",tj. stavio nove narukvice na moje DARWIL satove,a na LONGINES sam vratio njegovu originalnu narukvicu,jer ipak volim da mi takav primerak bude skroz originalan,pa makar mi se i više sviđa braon boja kaiša. image upload
danas sam "obukao",tj. stavio nove narukvice na moje DARWIL satove,a na LONGINES sam vratio njegovu originalnu narukvicu,jer ipak volim da mi takav primerak bude skroz originalan,pa makar mi se i više sviđa braon boja kaiša. image upload
don Alberto Active member Dec 19, 2016 #107 zaboravio sam da ovde stavim i sliku DOXA ,koji sam poslednji nabavio. upload a gif
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 9, 2017 #112 Ala si poređao fotke...kao striptiz Još samo da si mu skinuo i poklopac i slikao mehanizam :w00t:
don Alberto Active member Jul 9, 2017 #115 ckvrlj said: Odličan, čestitam. U zdravlju da ga nosiš. Click to expand... Hvala kolega.