don Alberto Well-known member Jul 13, 2020 #341 Danas prinova: Tourby watch old radium limited edition 24/50
eee Super Moderator Staff member Jul 13, 2020 #343 Auu, dobar, čestitke Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
don Alberto Well-known member Jul 15, 2020 #347 Evo ,za prvih 24 h odstupanje je samo -6 sec.što je odličan rezultat za ovaj mehanizam.Ne bih ja tu ništa dirao.:thumbsup:
Evo ,za prvih 24 h odstupanje je samo -6 sec.što je odličan rezultat za ovaj mehanizam.Ne bih ja tu ništa dirao.:thumbsup:
don Alberto Well-known member Jul 18, 2020 #351 Juče u 6h ga podesio i evo posle 24h odstupanje 0 sec. Šta reći. Zna i Seiko nekad da iznenadi. :adore:
Juče u 6h ga podesio i evo posle 24h odstupanje 0 sec. Šta reći. Zna i Seiko nekad da iznenadi. :adore:
don Alberto Well-known member Aug 21, 2020 #353 Konačno mi stigla još jedna narukvica za Seiko baby tuna drugačijeg dizajna linkova ( jubilee) od fabričke. Ostalo mi još da naručim onu sa kockastim linkovima i imaću paletu od 3 narukvice da ponekad promenim.
Konačno mi stigla još jedna narukvica za Seiko baby tuna drugačijeg dizajna linkova ( jubilee) od fabričke. Ostalo mi još da naručim onu sa kockastim linkovima i imaću paletu od 3 narukvice da ponekad promenim.
don Alberto Well-known member Sep 20, 2020 #358 Zemlja izlazećeg sunca!!! Japanci kolo vode danas. :dance3: post a pic
don Alberto Well-known member Sep 20, 2020 #360 Nisam ni ovaj nameravao da uzmem, ali se tako namestili. Možda padne i Fugi, nikad se ne zna. :dance3:
Nisam ni ovaj nameravao da uzmem, ali se tako namestili. Možda padne i Fugi, nikad se ne zna. :dance3: