danas ja otišao na kej da šetam sa porodicom i kerom kad ono slučajno bacim pogled na neki plakat onako čisto iz znatiželje,a ono na njemu piše da se danas održava sajam antikviteta.Ja ušao unutra i sreo par drugara koji su izlagali neke stare stvari i videh nekoliko tezgi sa hrpom starih satova.E nisam mogao da se odvojim od njih sigurno preko sat vremena,a žena i deca već kukaju "ajmo tata"!Tada sam čuo da se taj sajam antikviteta održava svakog poslednjeg četvrtka u mesecu,tako da danas pošto nisam bio spreman ni vremenski,a ni novčano,reših da sledeći put dođem spreman u full varijanti,mada za koji god da sam model pitao pošto je, oni svi odvaljuju cene kao da kupuješ nov u radnji.Verovatno ima i takvih modela,ali poznajući dobro ovaj mentalitet balkana,ima tu i dosta toga što je ili za smeće ili za neku bagatelu,na kojoj bi oni da uzmu dobre pare,ali ja se ne razumem dovoljno,jer sam od skoro zakoračio u "ovaj svet" i mogu da mi uvale sve i svašta,pa sam odlučio da malo sačekam i navatam nekoga ko se bar malo razume ,pa da odemo tamo i napravimo neku dobru kupovinu,a ne ovako da me ošišaju kao poslednju ovčurinu.