Don_Krstic moji satovi

Don_Krstic

New member
Nadam se da cu ovaj put imati vise srece :D

Seiko SRP127K1

PA020053.jpgPA020057.jpgPA020063.jpgPA020106.jpgPA0200191.jpgPA0200310.jpgPA0200320.jpg

Satom sam izuzetno zadovoljan, trenutno je na +4s, mada sam malo bio skeptican prema ovom novom 4R36, jer su ubacili i hack i manuelno navijanje, a cena je ostala skoro ista. Proslo je tek 2 meseca, pa cemo videti kako ce se pokazati... Ono sto sam premetio je da se 6106 mnogo brze i lakse navija kada se nosi...

Dobro ti nama dosao sa novim satovima! Sve cestitke za izbor modela Seika, posebno me interesuje kako ces biti zadovoljan sa mehanizmom 4R36. Koliko vidim odstupanja su minimalna, kakva mu je rezerva snage?

Don_Krstic - odlicna kolekcija, zaista prelepi satovi :top:! Posebno intrigira ovaj prvi Seiko sa 4r36 :adore:

Hvala drugari, kad budem malo vise iznosao SRP-a prenecu jos utisaka. Miki rezerva snage mu je oko 48h, ne znam kada je do kraja navijen, ali meni je u fijoci posle nedelju dana nosenja radio skoro cela dva dana...

Don Krstić

Da nisi meni prodao sb2.jpg imao bi i ti bar jedan lep sat :flapper:

Šala mala-odlični su ti satovi :thumbup:

Jos jednom hvala drugari...:) Vlado zamalo sam ga ponovo kupio, ali odustah zbog SNN079... Inace prelep je na tom retro koznom kajisu...:)

Evo jos tri slicice za laku noc i dobro jutro :D

PA170005.jpgPA170029.jpgPA170054.jpg

A i jedan video koji prikazuje sekundaru hronografa, koja se krece vise kao kod mehanickih satova :D

Don Krstić

Da nisi meni prodao View attachment 38043 imao bi i ti bar jedan lep sat :flapper:

Šala mala-odlični su ti satovi :thumbup:

Jos jednom hvala drugari...:) Vlado zamalo sam ga ponovo kupio, ali odustah zbog SNN079... Inace prelep je na tom retro koznom kajisu...:)

Pozdrav! Mozes li da mi kazes da li kojim slucajem znas nekog ko u Beogradu pravi kozne kaiseve po porudzbini? Imam jedan Fossil sat sa originalnim kaisem ovog tipa, a ne mogu nigde da nadjem zamenu, pa sam mislio kod nekog da porucim da se napravi. Hvala! :)

Hvala puno za link.

Koliko sam video na sajtu, cela komunikacija u vezi sa izradom kaisa krece online. Mozes li mi reci da li g-din Pusic ima radionicu na lokaciji koja stoji na sajtu? Ja bih odmah otisao tamo, jer je kais dosta specificnih dimenzija, pa da ga pogleda na licu mesta...

Hvala puno za link.

Koliko sam video na sajtu, cela komunikacija u vezi sa izradom kaisa krece online. Mozes li mi reci da li g-din Pusic ima radionicu na lokaciji koja stoji na sajtu? Ja bih odmah otisao tamo, jer je kais dosta specificnih dimenzija, pa da ga pogleda na licu mesta...

Klikni na KONTAKT, dole imas broj telefona ,a pored je i mapa gde se nalazi.
Najbolje da prvo pozoves i pitas.

A i jedan video koji prikazuje sekundaru hronografa, koja se krece vise kao kod mehanickih satova :D

tek sad videh da imas ovaj sat!! moja sledeca kupovina, samo da mi legnu neke neocekivane pare i odmah ga narucujem! jedino mi zao sto nema na metalnoj narukvice vec samo ona krpena pa cu morati da mu napravim neku koznu!

Back