N nickname New member Apr 2, 2013 #1 Dakle, danas je poručen moj novi Seiko Sumo Blue. :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Sat iz Japana putuje za Australiju, iz Australije za Makao. I ja na kraju idem u Makao po njega Tako da, krajem Maja, slede slike iz Hong Konga, Makaoa i samog Bluma naravno
Dakle, danas je poručen moj novi Seiko Sumo Blue. :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Sat iz Japana putuje za Australiju, iz Australije za Makao. I ja na kraju idem u Makao po njega Tako da, krajem Maja, slede slike iz Hong Konga, Makaoa i samog Bluma naravno
VLADAN P Super Moderator Staff member Apr 9, 2013 #6 nickname said: Ko će sad da dočeka još mesec ipo dana... Click to expand... Ti
N nickname New member May 25, 2013 #7 Našli smo se! Što bi se reklo quick n'dirty fotke telefonom, kvalitetnije za koji dan. Malo je reći da sam zadovoljan satom. Ne mogu oči da odvojim od njega. Ne verujem šta se sve dobije za ovaj novac.
Našli smo se! Što bi se reklo quick n'dirty fotke telefonom, kvalitetnije za koji dan. Malo je reći da sam zadovoljan satom. Ne mogu oči da odvojim od njega. Ne verujem šta se sve dobije za ovaj novac.
VLADAN P Super Moderator Staff member May 25, 2013 #8 nickname,čestitam! Rekoh ja da ćeš ga ti dočekati :thumbup: