Nema na cemu,
solunac.
Najbolje je da se odlucis za neki online alat za tracking eBay-a. Ja, recimo, koristim Goofbay. Tu mozes naci razne interesantne alate (Feedback checker - da procenis prodavca, Seller history, Sniper, Misspelled articles...).
Onaj koji ti treba u ovom slucaju je Seller history. Ubacis u polje za naziv - Timeparadise i on ti izlista sve prodate artikle u proteklih 30-60-90 dana. Zatim sve to lepo exportujes u .csv fajl, ucitas u excel, filtriras samo citizen...
Na kraju - moras da odlucis kakvu ces taktiku da primenis - da li da odmah postavis cenu ili da "snajpujes" cenu u poslednjim sekundama. Odluci koju cenu si spreman da platis - ja recimo postavim najnizu koja je isla u polednjih 30 i pokusam nelkoliko puta da izlicitiram bas nju. Ako si jako nestrpljiv (i ja i
milan zmaj smo imali par nestrpljivih epizoda), onda postavis i visu cenu.
Onako ovlas - vidim da se Nighthawk prodaje na gumi za ~150$ a na metalu ~165 sto je vrlo nisko! Doduse - ovde moras da dodas 28$ za transport.
Iako ti se svidja sa koznim kaisem - obavezno uzmi na metalu posto je to jedna od najboljih metalnih narukvica a koznu ces lako i za male novce dokupiti

. I gumena je odlicna, te ni tu neces pogresiti, ali je razlika do metalne suvise mala da bi se "ispustila"