Elvedin Well-known member Apr 24, 2019 #166 VLADAN P said: To je novitet ? (Ili sam propustio nešto) Click to expand... Prinova Vladane. Nesto sam se zatrpao ronilackim satovima pa sam se oprijedelio za ovaj Hamilton. Hvala drustvo na cestitkama. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
VLADAN P said: To je novitet ? (Ili sam propustio nešto) Click to expand... Prinova Vladane. Nesto sam se zatrpao ronilackim satovima pa sam se oprijedelio za ovaj Hamilton. Hvala drustvo na cestitkama. Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
srdjanr Active member Apr 25, 2019 #174 Elvedine, pridružujem se čestitkama. Lep i kvalitetan Hami. U zdravlju ga nosio. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Elvedine, pridružujem se čestitkama. Lep i kvalitetan Hami. U zdravlju ga nosio. Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Elvedin Well-known member May 19, 2019 #176 Prije svega da se zahvalim kolegi Misic Milosu na jos jednoj uspesnoj saradnji. Stigao prije neki dan ali zbog nedostatka vremena tek sada da predstavim novog clana svoje kolekcije... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока
Prije svega da se zahvalim kolegi Misic Milosu na jos jednoj uspesnoj saradnji. Stigao prije neki dan ali zbog nedostatka vremena tek sada da predstavim novog clana svoje kolekcije... Послато са 8050D уз помоћ Тапатока