Ivke1 Member Jun 30, 2019 #21 Za pivo moraš doći prije sredine aug. poslije palim nazad za Stockholm. Ili ako dodjes u Stockholm vodim ja na švedsko pivo.
Za pivo moraš doći prije sredine aug. poslije palim nazad za Stockholm. Ili ako dodjes u Stockholm vodim ja na švedsko pivo.
Neša Super Moderator Staff member Jun 30, 2019 #22 Uh, ne mogu da obećam, ali ako tokom odmora svraćaš u BG (osim 20-30. jula), ima finih pivnica koje bi trebalo isprobati.
Uh, ne mogu da obećam, ali ako tokom odmora svraćaš u BG (osim 20-30. jula), ima finih pivnica koje bi trebalo isprobati.
Ivke1 Member Jun 30, 2019 #23 Bit ću na kratko u BG sredinom jula (jedan dan) da kupim jedan sat i palim odmah nazad, djeca žena i sve sto ide uz njih ne ostavljaju mnogo prostora. Ali hvala u svakom slučaju. Last edited by a moderator: Jun 30, 2019
Bit ću na kratko u BG sredinom jula (jedan dan) da kupim jedan sat i palim odmah nazad, djeca žena i sve sto ide uz njih ne ostavljaju mnogo prostora. Ali hvala u svakom slučaju.
Neša Super Moderator Staff member Jun 30, 2019 #24 Nadam se da ćemo se ipak nekako iskombinovati, a tekst je upravo sređen.
Ivke1 Member Jul 1, 2019 #25 Hvala Nesa, ja ga stvarno nisam mogao na tel. doraditi. Moja krivica sto nisam pročitao tekst na srpskom. Želio sam ga samo sto prije podijeliti.
Hvala Nesa, ja ga stvarno nisam mogao na tel. doraditi. Moja krivica sto nisam pročitao tekst na srpskom. Želio sam ga samo sto prije podijeliti.