Od 1985
Za mene je danasnji Tag tipican komercijalizovani proizvod. Heuer je bio firma,medju vodecim u svom poslu, a onda ju je kupila firma koja je pravila turbo punjace... Sve sto je firma postigla, postigla je pre te 1985. god, kada je preuzeta od strane Taga. Sta su od tada inovativno uradili, osim što su nakitili pojedine modele i dali im zvucna imena iz auto sporta...
Nisu samo fosil, esprit, DKNY i slicni, modni proizvodjaci...
Da ne ponavljam ovo što je rekao sky! Vlajo imaš javnu opomenu za način izražavanja, drugi put to zaista neću tolerisati.Ne bi bilo loše kada bi se zadržao neki nivo diskusije, pod tim podrazumevam ne samo koliko toliko stručne komentare već i izbegavanje vulgarizama.
OK, sve je razumljivo, ali te ipak molim da u takvim situacijama izbrojiš do 10 pre nego što napišeš poruku. :yes4:Izvinjavam se, bio sam isprovociran....težak dan na poslu, ali i sklonost pojedinaca da olako lepe etikete, a toga je mnogo oko nas, pa mi ponekad prekipi. :angry:
Eto,krstin nisi ni znao kakav je krs Fortis!Ne znam stvarno kako mozes tako nesto da odvalis bez ikakvih argumenata. Fortisi kod nas imaju dobru cenu, a ja imam iskustva sa jednim primerkom vec par godina, i sa njim je sve u najboljem redu...