M Misamisa New member May 23, 2018 #1 Pozdrav svima,interesuje me kada chronograph ne radi (stoperica se ne pokrece) sta moze biti u pitanju? Da li je to ozbiljan kvar? Hvala
Pozdrav svima,interesuje me kada chronograph ne radi (stoperica se ne pokrece) sta moze biti u pitanju? Da li je to ozbiljan kvar? Hvala
sin.er New member May 23, 2018 #2 Provjeri bateriju. Krono vuče dosta snage. Ako ne.. Otišao je steper za krono.
M Misamisa New member May 23, 2018 #4 sin.er said: Provjeri bateriju. Krono vuče dosta snage. Ako ne.. Otišao je steper za krono. Click to expand... Proverio sam bateriju nije to! Neka preporuka za servis?
sin.er said: Provjeri bateriju. Krono vuče dosta snage. Ako ne.. Otišao je steper za krono. Click to expand... Proverio sam bateriju nije to! Neka preporuka za servis?
Misic M. New member May 23, 2018 #5 Imaš ovde spisak časovničarskih radionica, sad zavisi odakle si. Servisi satova | Svet Satova PS. Ako imaš mogućnosti bolje promeni marku sata.
Imaš ovde spisak časovničarskih radionica, sad zavisi odakle si. Servisi satova | Svet Satova PS. Ako imaš mogućnosti bolje promeni marku sata.
M Misamisa New member May 24, 2018 #6 Misic M. said: Imaš ovde spisak časovničarskih radionica, sad zavisi odakle si. Servisi satova | Svet Satova PS. Ako imaš mogućnosti bolje promeni marku sata. Click to expand... Vazi,hvala! Ma ovo mi je ispalo nesto skoro pa dzaba ☺ a fizicki mi se svideo pa reko sto da ne!
Misic M. said: Imaš ovde spisak časovničarskih radionica, sad zavisi odakle si. Servisi satova | Svet Satova PS. Ako imaš mogućnosti bolje promeni marku sata. Click to expand... Vazi,hvala! Ma ovo mi je ispalo nesto skoro pa dzaba ☺ a fizicki mi se svideo pa reko sto da ne!