Ucinilo mi se da bi mogao da bude interesantna tema, pa rekoh da je pokrenem. Dakle, gde je stigao vas sat? Postavite fotografiju sata, sa neobicnih lokacija, čudnih mesta, udaljenih gradova, itd..
Ja bas i nemam slika satova sa pozadinom karakteristicnom za neko putovanje. Uglavnom samo slikam sat i to je to... Ali evo jedne, tu se malo i vidi pozadina...
Mr D, svaka ti čast za fotke! :thumbup:
Vidim ja da će mene ova tema naterati da slikam satove mnogo više dok putujem. Inače, nije me teško naterati, jer volim i satove, a volim i da putujem.
@jagodanbg, inženjeringom u telekomunikacijama.
Sigurno bih zaradio mnogo više da sam umesto ETF-a išao na bankarstvo, ali sam bar dosta proputovao i svašta doživeo.
Upravo sam pogledao gde sam bio (postoji lep sajt koji to ucrta na karti)... i shvatio da sam retko pravio slike satova.
Na većinu mesta ću morati da se vratim (bar) još jednom
Ja sam nažalost skontao da od svih fotki mesta na kojima sam bio/živeo, nemam ama baš nijednu gde je sat u prvom planu. Kao i Šmizla, moraću i ja da obratim više pažnje na taj detalj ubuduće
Tema je super,zao mi je sto nisam slikao satove na putovanjima to ću ubuduće činiti. Koloseum je divan ali u vicu kaže Mujo da će biti sila kad ga završe.Poz
Ja bas i nemam slika satova sa pozadinom karakteristicnom za neko putovanje. Uglavnom samo slikam sat i to je to... Ali evo jedne, tu se malo i vidi pozadina...
@shmizla, ova fotka sa casom je odlicna.
@Mr D odmah sam znao da ces ti imati najvise materijala za ovu temu. Ali vidim da tu ima jos dobrih fotki, a nadam se da ce ih biti jos vise
Drago mi je da vam se dopala tema.