FOTO razglednica - Gde je stigao vas sat?

:nono:No, no Vladane, nisi razumeo poentu, to i jeste privilegija Gazde (veliko G), da slika malo sljunka na sljunkari, a da se mi, sitna boranija, odusevimo Brionima. Pacerski sa tvoje strane, tj. ne bi ti meni vise bio moderator;)

Jbg. gazda.
To može biti slikano i u Krnjači :D
Jesi l' video kako Shmizla sa pozadinom ruši svaku sumnju?

Eh, a meni više liči na jedno stovarište šljunka blizu Ibarske magistrale :D

Evo kako se to radi kada ideš na Brione:
josip_broz_tito_fishing_on_the_brijuni_islands_big.jpgjosip_broz_tito_and_famous_people.JPG
josip_broz_tito_con_fidel_castro.JPG josip_broz_tito_sophia_loren.jpg

Naravno, ne ulazimo u politiku, ali možemo da pogađamo koje satove nose kraljica Elizabeta, Fidel Kastro, Sofija Loren i Šmeker ;)

(Kliknite slike da bi se uvećale)

Kad smo se vec "uhvatili" Brijuna, evo ja na mom telefonu imam jednu sliku koja potvrdjuje autenticnost onog šljunka.

Nema šanse da se sat ne vidi na ruci. :D

ImageUploadedByTapatalk1397416231.040160.jpg

U ovom postu samo jos mogu dodati da su Brioni prelepi.

Ma ne branim ja njega nego ste me naterali da se prisetim tog puta i naleteh ta tu jednu sliku gde se naravno vidi sat. Nikako bez sata na slici. Kako se retko kad na mojoj ruci vidi sat dok nosim odeću dugih rukava.

Ma opušteno, Gago, evo šta je rekao glavni baja:
tito.jpg

Ti bokca, kakvo je to vrijeme došlo! Ovaj omladinac umjesto da samoprijegorno radi na radnoj akciji gleda u sat koji uz to žuri nekoliko minuta i mnogo košta. Morat ću reći ogranku SKOJ-a na Svijetu satova da ga natjeraju graditi prugu Brčko-Banovići.

Samo se vi zaje...te, ja bi evo iz ovih stopa isao non-stop graditi prugu Brčko-Banovići ili neku drugu samo da se vrate ta vremena, i da moja deca zive u pravoj a ne banana drzavi.
(a kako bi sigurno bilo i dobrih drugarica, ne bih ni vikend trazio :D)

Evo da se zapljunem sa jednom...neverovatno da nikad nisam slikao sat na nekim mestima. Elem, vožnjica duž obale, do Frishmann plaže u Tel Avivu. 2006.

Edit: nestade fotka...prokleti tapatalk!

Drugi pokušaj...

Attachments

• Photo-0004.jpg
    Photo-0004.jpg
    192.2 KB · Views: 140
^^ Araphel, druže, pa kako ste vozili psa na motoru? Da li je miran tj. jel hoće da se vozi ili se plaši pa želi da siđe?

U Izraelu, barem u to vreme, je to bila relativno uobičajena praksa. Veći psi bi stajali između nogu, manji u koferima pozadi... Prilično je dobar bio uvek, voleo je da ide na plažu. Nismo stanovali daleko, a i vozio bih polako, za svaki slučaj :)

Ja sam imala psa koji je jako voleo da se vozi kolima. Auto je ipak jedno, dok je motor nešto otvoreno i nebezbednije za njih. Moj pas je imao običaj da, kada se auto pere su dvorišu i otvore vrata da se sve obriše nakon pranja, uleti na zadnje sedište i čeka da ga neko vozi. Blesav je bio skroz.

Back