Fotografije i komentari satova namenjenih daljoj prodaji

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima,u skladu sa aktuelnim dešavanjima, odlučio sam da u ovom podforumu napravim temu koja će biti isključivo namenjena postavljanju fotografija i komentarisanju satova koji su namenjeni daljoj prodaji.Iako se svaki kupljen sat potencijalno može naći u ovoj temi, napomenuo bih bitne razlike:

• U ovoj kategoriji očekujem diskusiju o satovima koji su kupljeni namenski u cilju dalje prodaje. Drugim rečima primarni motiv je da se kupljeni sat proda u što kraćem roku i ostvari eventualna razlika u ceni.
  • Postoje članovi koji zaista uživaju u novim satovima i kupuju ih sa ciljem da ih poseduju i nose određeni vremenski period dok ne nadju neki koji smatraju lepšim, boljim, atraktivnijim i sl. Iako vremenski period od kupovine do prodaje može biti kraći i od 6 meseci, imajući u vidu da u ovom slučaju primarni motiv nije isključivo dalja prodaja, satovi iz ove kategorije NE pripadaju ovoj temi i svoje mesto mogu naću u temi dotičnog člana, vlasnika sata.
Naravno moramo biti realni i reći da je skoro svaki kupljeni sat potencijalni kandidat za prodaju posle nekog vremenskog perioda, ali uprkos tome moramo povuću tanku liniju i napraviti razliku izmedju ove dve kategorije i u skladu sa tim apelujem na članove da budu prvo iskreni prema sebi a onda i prema drugim članovima i da postave svoj sat u odgovarajuću temu.

Napominjem, da nije sramota ukoliko ste kupljeni sat namenili daljoj prodaji, i da u skladu sa svojim namerama u ovoj temi eventualno podelite svoja razmišljanja, rešite nedoumice ili čujete komentare drugih, naravno ukoliko to želite.

Za sve ostale satove sa kojima ste bili u kontaktu, a nisu u vašoj svojini koristite sledeću temu: http://www.svetsatova.com/forum/f64...satova-koji-nisu-deo-vase-kolekcije-4381.html

Hvala na razumevanju i poštovanju ovih pravila.

Last edited:
Re: nikola.beograd - moji satovi

nikola
ima li taj sat poklopac ?

neso
cuti, tesim se da nas samo malo pali...

Nikola baš, baš lep sat. Čestitke! Pravi vojni sat. Iskreno se nadam da ćeš naći vremena da ga detaljno opišeš i ako možda imaš neki podatak o tome koliko ih je bilo, od kada do kada su izdavani..bilo šta, ne ustručavaj se :D.

Nikola odlican sat, drago mi je da si nasao sat koji znam da si dugo pecao:congrats: Inace narukvica na seiku pepsi , je ekstra:D

Cestitke Nikola, sat je prelep i sigurno najbolje ocuvan koji sam ja video!

Cestitke i od mene,vredelo je pomuciti se da bi se doslo do ovakvog lepog sata,a Miki mi je sam rekao da odavno nije video ocuvanijeg....pravi je matori lepotan

Hvala puno drugari,a bas sam se namucio da ga nabavim,samo pregovaranje je trajalo preko mesec dana,ali VREDI !!!

Nikola sada kada imaš pilotski sat red je da nabaviš i neko manje avionče onako za početak. :D

Čestitam Nikola, prelep sat, a uzevši u obzir i očuvanost mislim da si odradio odličan ulov! :congrats:
Moram da ga vidim uživo, tako da nemoj da ga zaboraviš kada kreneš na sledeće okupljanje. ;)

Lepi satovi bas lepi lepa kolekcija za unuke.Istina malo su skuplji nego obicno al lepi.

Ne znam, meni zao mog fosila da prodam, ovog prelepog taga ne bi prodavao nikad, mozda ga cak ne bih ni nosio vec bi ga ljubomorno cuvao u kutiji za satove, posebno sto ima jako dobru pricu.

Ne sekirajte se za mene,stizu jos 2 kao nova Heuera od bivsih pilota JNA,samo polako jer treba vremena za to...

Brate kad se pojevi toliko heuera odjednom pasce im cena.bolje prodaji to na vreme.

Back