Fotografije i komentari satova namenjenih daljoj prodaji

Re: nikola.beograd - moji satovi

-ih bre kakvi ste. Kakva crna prodaja, pa to su njegovi gralovi .......... valjda ......:huh:

Heheeeee , Hojera k`o drva , sunce mu žaravo cackalica.gif

E moj baki u moje vreme zastavnik iz vrbice bio faca vozio golf 1 nov i mrstio se na sve a sad piloti jna rasprodaju heuere.ma pukli smo nacisto.e znas li bre sta je bio pilot jna

Da li neko zna kakav je odnos pilota prema tim satovima. Očuh jednog mog dobrog prijatelja je vojni pilot u penziji i već sam ga nešto pitao o satovima, mada on na njih gleda samo kao na sprave za merenje vremena koje mogu da odrađuju posao i 'gore' i na zemlji. Sticajem okolnosti, jednom su se kod tog prijatelja zatekla još dva bivša pilota, tj. njegove kolege i prijatelji, pa sam iz razgovora stekao utisak da ne gledaju svi na satove na isti način. Preneću po sećanju nekoliko komentara koji će ljubiteljima satova delovati bogohulno:

- Ma, imao sam par komada tih pilotskih, ali nije to za odelo i kravatu, a mnogo košta. Moj kolega je nosio neki tamo xxx [zaboravio sam marku, mada je neki jeftin sat u pitanju] i ništa mu nije falilo.
- Imao sam neko gov** koje je skupo plaćeno ali je crklo posle godinu dana [pretpostavljam da je u pitanju onaj famozni brajtling]

Konačno, stomak mi se prevrnuo kada sam čuo da je jedan od tih brajtlinga završio u kanti za đubre.

Imam i jednog mladog komšiju koji je upisao akademiju i hoće da postane pilot. Koliko sam shvatio iz priče njegovog oca, za njih je citizen nighthawk zakon.

breitling koji je imalo nase rv pvo se medju kolekcionarima smatra za sat sa greskom.jednostavno kazu to je breitling sa greskom i gotovo.uglavnom ne rade.poznajem dva pilota iz familije jedan nosi tissot a drugi stariji citizen kvarc neki stari i zadovoljan je.e da ovaj mladji nosi tissor auto hrono mislim prc 200 kupio ga je novog za oko 500 eura na nekom aerodromu.

Last edited:

Lepi satovi bas lepi lepa kolekcija za unuke.Istina malo su skuplji nego obicno al lepi.
Evo brate prilike da skoro za dz,obezbedis unuke i kupis ovaj sat od strastvenog zaljubljenika i kolekcionara satova. Ovo je prilika jednom u zivotu.
"Cijena?Prava sitnica!":lol:

Pravo da ti kazem sto ga vise nosim sve sam blize tome da mu podignem cenu na 2000,sto cu verovatno i uraditi jer za ovakav sat po meni je to stvarno malo i bice da je 2000 evra neka najminimalnija cena za sat u ovakvom stanju...

Evo brate prilike da skoro za dz,obezbedis unuke i kupis ovaj sat od strastvenog zaljubljenika i kolekcionara satova. Ovo je prilika jednom u zivotu.
"Cijena?Prava sitnica!":lol:

Ako moze,ja bi da rezervisem jedan za 5000 evra,jer ce verovatno biti toliko kad stignu,a vidim da se napravio red za kupovinu.

Neka miki,dobar si covek i tebi cu pokloniti 2 za 4000 evra,a neka stoje ispod te cene ih necu prodati,meni ne smeta da mi stoje u kutiji i da ih glancam,gledam i nosim...

ljudi, molim vas da se okanete nadmudrivanja i prica o prodaji i komentarisanju cena i oglasa, da ne bi tema isla pod kljuc.

Ja bi molio da se ova moja tema kompletno obrise,posto su je dobro ukaljali ovi silni dusebriznici. Hvala

simo vidis valjda da se svi samo salimo.i prodavac i mi.predlazem da premestis temu u hajde da se malo nasmejemo ko zna neki dobar vic.

Ja bih zamolio da se ostave slike satova i postovi koji su u vezi sa temom. Oglasi se mogu komentarisati na mestu koje je predviđeno za to, a mislim da Nikola ima zaista lepe satove koji zaslužuju da budu ovde. Ako je zezanje pogrešno shvaćeno, neka na tome i ostane. Nema smisla svađati se oko ovakvih sitnica, jer ako je upravo ovaj forum sklopio neka prijateljstva, hajde da pokušamo da se držimo te tradicije.

Ako mogu još nešto da dodam - Nikolu lično poznajem i znam da je dobar momak, a više puta mi je prijateljski pomogao i u drugim stvarima koje nemaju veze sa satovima. Nažalost, ne poznajem lično Đorđa, ali o njemu imam dobro mišljenje, kao kolegi kolekcionaru, ljubitelju i poznavaocu satova. Predlažem da se na sledećem okupljanju ovaj spor reši uz neko hladno pivo, sok, kafu (šta ko voli) i da se svi lepo družimo i uzajamno poštujemo.

I ja podrzavam Nesin predlog. I mislim da moderatori stvarno treba da lepo ociste temu i obrisu sve one poruke koje nisu u skladu sa naslovom teme. A sve ove sale mozemo da ostavimo sa sledece okupljanje i neke druge teme.

Kad neko prica kako je nasao svoj gral i pun odusevljenja prica o tome,a posle sat vremena stavi taj sat na oglas...Pa cekaj ...tu nesto ne stima. Jer smo mi ovce,pa nas sisa ko kako stigne i valja nam satove za tri puta vecu cenu. Ocigledno ima ljudi koji misle da smo teski kreteni.
Prema tome,nemoj da mi neko prica o kolekcionarstvu,traganju za svojim gralom i slicne gluposti.
Sad me lepo banujte i dovidjenja ,prijatno.:angry:

Mislim da treba da se smanji tenzija malo i niko ne treba da bude banovan. Samo admini treba da tacno naglase da li sme da se kace satovi koji ce biti prodavani u jako brzom vremenskom intervalu u okviru svoje galerije, ili postoje druge teme za takve slucajeve. Ako se ovde radi o sali , treba prestati sa istom da se ove tenzije ne bi nastavljale, i kvarilia dobra atmosfera izmedju forumasa koja inace uglavnom postoji. Ovakve price nisu dobre ni za forumase ni za sam forum.

P.S Ili da se napravi tema u kojoj bi clanovi glasali , pa da se vidi sta vecina misli o prezentovanju sata u galeriji koji ide na prodaju, ocigledno se stvara neka tenzija, i da bi se resili te tenzije mozda je glasanje nacin.

Last edited:
Back