Meni je ok portal nekad dodjem da vidim sta imaju u Oglasima.Nešo moje iskustvo a i ostali.
Slabo rastu cene u zadnje vreme, rasle su dinamičnije ranije nego sada što rastu. Prodaja se pokrenula, ne stoji više.
Cene većine satova nisu porasle, mislim da nisi Nešo u pravu, darwil, omikron, amfibije, orisi, longinesi, sinn, skoro svi satovi imaju iste cene kao pre 10 godina kad smo bili onda aktivni na forumu, 3133 ruski ima i manje cene nego tada.
Šta je poskupelo, sigurno svaka omega, geneve, connie, seamasteri stari, seiko ređi i bolji modeli, diveri i chrono, neki retki i dobri modeli vintage satova kao heuer monaco, rolexi su dosta poskupeli pa sad padaju kao zlato što će da krene da pada logično ili btc.
Znači jako uska niša satova je poskupela, većina je dobro podbacila.
Vintage tržište je tržište gde je 99,9 posto satova sklepano, polirano i uništeno i oni ne vrede ništa kao takvi bukvalno ništa, zato je teško ako jeste vrhunski poznavalac objektivno videti situaciju.
Vezano za portal, jako nerealne cene, užasne, skuplji od nemačkog foruma, par trgovaca uništilo forum kao svojevremeno kod nas ovaj naš.
Uopšte je danas teško naći nešto povoljno, svi lupaju cene, stanovi, zemljište, satovi, kola, svi su poludeli.
Gesendet von meinem SM-A556B mit Tapatalja
Cene novih satova rastu. Svake godine modelu su sve skuplji samim tim sve to povlaci jedno drugo.