Fotografije satova iz vase kolekcije!

@BMF - Svaka cast na prinovi :congrats:!

Resio sam da se i ja ponovim jednim 6139 ili 6138... videcemo...

[off topic]
bas je interesantno... sad dobijas nadimke Bad ili BMF ;), nije lose
[/off topic]

^
Mislim da si ti jedan dobar dečko koji se samo pravi da je loš :angry:, zato bih ja odbacila i to MF.
Što se mene tiče zvaću te Dobrica.
Dobro ? ;)

^
Bez zezanja, meni je neprijatno :blushing:, da pišem tvoj nick, a vidim i drugima, zato ga skraćujemo, porazgovaraj sa adminom, da ti ga promeni. Čitala sam kako si izabrao nick, video si novčanik u filmu Petparačke priče, na kome piše BMF :laugh:.

033.jpg

Jako lep sat, prava zenska klasika :thumbsup:
Clarissa, obrati paznju na ekspoziciju kod fotografisanja ;)

Hvala, samo ovaj ćete i gledati, bar još neko vreme :D, imam još jedan, ali cifer je suviše mali, ne znam kako da izvučem da se lepo vidi ?
Okinula sam u auto modu, napravila više slika, a ova mi se najviše dopala jer se boje lepo prelivaju i vidi se razlika u nijansama plave.
A što se ekspozicije tiče, šta sam trebala da uradim da bi bilo bolje ? Mogu da ponovim, sa drugom macom i drugačijom ekspozicijom. Bar mi drvenih mačkica ne fali.;)

Pronadji osvetljeno mesto prirodnim osvetljenjem, postavi aparat na sto (pretpostavljam da nemas stalak) ili neku drugu cvrstu podlogu da se ne bi cimnuo pri okidanju i iskljuciu blic. Rezultat bi trebalo da bude mnogo bolji, rekao bih da je maca ok :D

A za taj mali satić-aktiviraj makro mod.Obično je označen stilizovanim cvetom(lalom).U tom modu prave se jasnije slike iz blizine.

Tako sam uradila i prvi put, stavila objekte na mermernu ploču pored prozora, a aparat položila na nju, možda ne kod svake fotografije. Isključila sam blic, a uključila makro;). Evo još jedne iz prvog seta i 2 iz drugog, tu sam povećala ekspoziciju.

Toliko od mene, dok ne kupim treći sat:D.

037.jpg

072.jpg

069.jpg

@VLADAN
Aktivirala :P

Čini mi se da sam video Cica-macu:rolleyes:
Možda sam mogla da izaberem neku mršaviju mačkicu od ove druge žute, samo jede i spava :laugh:. Malo je progutala satić, a na prvoj slici od gornje 3 maca mi je mnogo slatka, morala sam da je stavim.
To si mislio, da su mace izoštrene, a trebaju satovi ?

Back