Fotografije satova iz vase kolekcije!

Stigao je Seiko Bellmatic 4006-7001 (zvonar), satić iz predivne kolekcije našeg člana @jole777. Sat je fenomenalan i to je moj utisak. Ispade da sam kolekcionar Seiko satova iako mi to nije bila prvobitna namera.
Još samo da skupim pare za Grand Seiko :D

Evo par slika satića kao i njegova dva brata, tri musketara.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    107.4 KB · Views: 144
  • 2.jpg
    2.jpg
    106 KB · Views: 119
  • 3.jpg
    3.jpg
    137.6 KB · Views: 133
  • 4.jpg
    4.jpg
    114.2 KB · Views: 102
  • 5.jpg
    5.jpg
    284.1 KB · Views: 102
  • 6.jpg
    6.jpg
    278.5 KB · Views: 99
@Bursa cestitke, moracemo da spojimo te Belmatike koje smo kupili od Jole-ta. Taj crni je prelem, moracu da ga vidim i uzivo!
@speedy lepa je to kolekcija, iako ne mogu da otvorim slike, znam koji su modeli. Fina je to kolekcija za novog clana ;)
I evo od mene najnovija prinova: Longines Admiral Chrono

Attachments

• 4_DSC5125 (Small)_exposure.JPG
    4_DSC5125 (Small)_exposure.JPG
    51.1 KB · Views: 118
  • 1_DSC5089 (Small)_exposure.JPG
    1_DSC5089 (Small)_exposure.JPG
    54.2 KB · Views: 184
... moracemo da spojimo te Belmatike koje smo kupili od Jole-ta. Taj crni je prelem, moracu da ga vidim i uzivo!

Potpuno se slažem, i mene zanimaju tvoji primerci bell-a. A što se tiče sata Longines Admiral Chrono, izgleda brutalno, trebao bi napraviti neku fotografiju na ruci, čisto da vidimo kako čuči. Svaka čast na novom satu.

svaka cast obijici na lepotanima i ja sam juce uzeo bell,racunam sto da i ja nemam njega :) salim se sasvim slucajno ga je bilo u ponudi ma da treba da se sredi slikacu ga ovakvog pa i posle sredjivanja.
Tolarbo sta da ti kazem kad je ono bas za tebe Admiralski satic, odlican...cini mi se masivan pravi sat.

Tolarbo,pridružujem se opštem oduševljenju.
P.S.-Ajde,bre,predstavi jednom tu svoju kolekciju :)

Milane-daj slike!!!

Da36
konacno moj :D
Posle nedelju dana nosenja oko +15sec dnevno ali s obzirom da jedno vreme nije nosen sacekacu da malo legne...

veliko hvala tolarbo!:thumbup:

2011-11-16 21.01.14.jpg2011-11-16 21.02.13.jpg

uskoro neke bolje fotke....ovo ovako na brzaka...

Meni jedan od najlepsih Bell Matica je ovaj

CIMG3615-1.jpg

Back