Fotografije satova iz vase kolekcije!

He,he, nadjoh fotke Canyona CNS-SW2 “NavMaster” od 3.1.2010. Bilo je mnooogo hladnije, ali tek posle sam pogledao u uputstvu da meri samo do -10:D

_MG_8777.jpg _MG_8728.jpg

A evo i Festine 8888 na Komovima:

Festina - Kom Kucki.JPG festina i konj.JPG Da ne bude zabune, ja sam LEVO (na drugoj slici)

Last edited:
Bejah ovih dana malcice u prirodi:

Budjenje u planinarskom domu (bivsa vojna karaula):

DSCN3405.jpg za to vreme, neki koji su ustali ranije, uživali su u hučanju planinskog potoka.

DSCN3367.jpg Hučanje vode probudilo je njihove ronilačke instinkte:

ova.jpg ova2.jpg SGW 100 - u vodi, bolja.jpg
Voda je ledena pa se moralo brzo van:

ova4.jpgSGW 100 - kamen 2.jpgSGW 100 - kamen 3.jpgSGW 100 - kamen.jpg

Sunce se još nije potpuno pomolilo iza brda te je spas trebalo potražiti pokraj logorske vatre:

SGW 100 - vatrica 2.jpg Dok su se ranoranioci grejali, pospanci su, jedan po jedan, pristizali i započinjali ritual jutarnjeg kupanja:

DSCN3402.jpg DSCN3403.jpg Ubrzo su i oni morali na sušenje:

Amfi i Mako - kamen 2.jpgAmfi i Mako - kamen, close.jpgamfi mako ova.jpg

Mali Casio nije mogao odoleti pozivima svojih drugara, te su se svi zajedno još jednom bućnuli, a zatim
sušili na kamenu:

DSCN3399.jpg DSCN3400.jpg DSCN3401.jpg

@Milan: A ne, ova je sa Mount Caradhras-a :D: (Znas u prvom delu kad podju preko planine, pa budu spreceni, pa moraju ipak kroz hodnike Morije:
moja: Caradhras.jpg original: images.jpg

@jagos: Hvala, ali ova je bila vise ispozirana :D

Last edited:
OFF TOPIC:

Evo ti ulaz u Moriju: DSCN3340.jpgDSCN3341.jpgDSCN3344.jpgDSCN3345.jpg
(Ovo se zove ''Ponor'', nalazi se na Staroj planini i u tu rupu ponire reka...)

pa ne razumem se bas ali verujem da je imalo i tezih momenata al nisu slikani.realno opasan je to sport i naporan treba biti spreman.

@jagos: Sve zavisi od perspektive, ali zaista ovo sto ja radim ne smatram osobito opasnim (naravno ako si neoprezan i penjanje uz stepenice moze biti kobno), alpinizam i free climbing su daleeko iznad na skali opasnosti.

Danas sam skratio narukvicu, tako da sam skinuo par od originalnih 400g težine:) Sat je izuzetno masivan, možda malo previsok, ali meni to ne smeta, izgleda da imam neke komplekse i baš to trebam:thumbup: Prvi put mi se dešava, da me toliko ljudi pita koji je to sat i ako mogu malo da ga pogledaju. Svi se iznenade nad težinom, jer je zaista malo neoćekivana, kad ga uzmeš u ruku i osjetiš snagu gravitacije. Ali meni ne smeta, već sam se naviknuo. Sat izgleda izuzetno kompleksno izrađen, puno je nekih malenih detajla, koji se meni osobno mnogo dopadaju. Znam za svu famu oko Invicte, ali me baš boli uvo, možem je uvijek upotrebiti za skupu pepeljaru ako prestane da radi. Pa nisu to ni neke strašne pare, nema veze, izgleda odlićno! Po nekim forumima ćitam, da kod Invicte samo kopiraju, ali ja još nisam vidjeo sat, koji bi lićio na ovaj, a vidjeo sam jih ogromno.

...Po nekim forumima ćitam, da kod Invicte samo kopiraju, ali ja još nisam vidjeo sat, koji bi lićio na ovaj, a vidjeo sam jih ogromno.
Mislim da je Subaqua Noma jedina serija Invicta-e koja ke stvarno drugacija, sebi svojstvena (mozda sa blagim uticajem Breitlinga), inace vrlo cesto im se sve svodi na kopiranje :(. U svakom slucaju - najbitnije je da si ti zadovoljan :top:!

Pa jesam, evo..:w00t: Slažem se, da malo lići na Breitling - to je prvo što me ljudi pitaju u vezi s satom - "imaš opet novi Breitling:)?" Dopada mi se i Venom, koji ima prilićno originalni dizajn.

@Wildboar: da nekoga ošamarim s tim satom po glavi, pada mrtav na mestu. Ili barem tetoviran za celi život..;)

Back