Fotografije satova iz vase kolekcije!

Gligo - lep ti je taj GHC. Ne znam da li je radjen potpuni servis, ali ako nije - definitivno bi trebalo, ovaj lepotan to zasluzuje!

NJoj je sat modni detalj i ja se trudim da joj svake godine kupim sat adekvatan njenim zeljama-Dakle(njoj) lep:angel:
Obzirom na njeno finansijsko stanje,potrudio sam se da,kada razmislja o poklonu za mene, zapamti-CITIZEN,SEIKO,CASIO;)
Haha,dobro si to rijesio,a i satic joj je za te pare bombon.
:top:

Potaknut svetlim primerom Sime Hrabrog i gestom koji je ucinio ka vlastitoj supruzi,nisam mogao da odolim a da mojoj zeni ne uzmem ovaj FOSSIL jr-7637.
View attachment 3831
Sat je kao nov,a cenu sam sa 25 spustio na 15 evra:)
Svestan sta mislite o FOSSIL satovima -spreman sam da trpim sve eventualne kritike:rolleyes:
Ne bih ni ja nikada dao punu cenu za ovo,ali morate priznati da je cena stvarno smesna-pogotovo u odnosu na stanje sata a i na to da ce se ovaj sat zeni bas dopasti
Promenicu narukvicu i poklon je spreman:top:

:top: nije vazna marka, vazan je gest, i to ce supruga znati da ceni! :)
a satic lepo izgleda, i bice sasvim dobar modni detalj! :)

@Gligo - odlican sat! I sto @vladas kaze - zasluzuje jedan kompletan servis, i tretman pun postovanja! :)

Vec par puta sam najavljivao, pa da konacno predstavim pridoslicu -
Omega Seamaster Aqua Terra Co-Axial, 2500B:

958718829e.jpg

cf32edbcf9.jpg

Ne mogu vam objasniti koliko sam odusevljen satom. I inace sam voleo Omege, ali sada sam se totalno "primio". Jos samo Speedmaster Professional, nova AT 8500 i PO, pa da predjem na IWC ;).

Moram da se zahvalim milanu zmaju, posto mi je ukazao na ovaj fenomenalan sat i puno mi pomogao u nabavci istog :top:

vladas cestitam na satu stvarno fenomenalan sat ja bi reko sat za sva vremena.savrseno nema sta ni da se doda ni oduzme.

Stvarno prelijepa i bezvremena Omega! Tek sad sam potpuno svatio taj klasični dizajn. Svaka čast na kupovini i nek te dugo služi.

Vlado, zaista izvanredan sat. Sve čestitke :congrats:
Zlatne kazaljke i markeri mu daju aristokratski izgled ;) Sve u svemu odlična kupovina, i nek te u zdravlju služi!

Pozdrav.

Cestitke Vlado za Omegu. Stvarno je prelepa. Jel to znaci da na sledecem okupljanju bice jedan Hamilton manje ;)

Hvala jos jednom!

@tolarbo - hrabro se drzim, ne dam Hamiltone i jos uvek ih imam tri (a trojke su Djuro sta?) :D

Joj aristokrato svaka čast, ne zaboravljam taj sjaj u očima kada vidiš Omegu! :lol:
U zdravlju te služio, savršen je! :D

E pa cestitike i od mene kolega:) Nemam sta drugo da kazem nego prelep sat i pametan izbor. A i imao si srece mnogo oko kupovine i na tome ti cestitam. Pozz

Evo i mene...sad sam se malo opustio...mozda da sam sacekao bilo bi bolje ali ne kajem se..dobio sam dva sata za sve prilike :

p.s. izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika ali sam sa detetom u igraonici izgubio volju za zivotom :man_in_love:

a zbog loseg kvaliteta da znate koji su :)

Attachments

• 22112010270.jpg
    22112010270.jpg
    61.7 KB · Views: 198
  • Fortis-B42-marinemaster-day-date-647-10-41-K.jpg
    Fortis-B42-marinemaster-day-date-647-10-41-K.jpg
    26.9 KB · Views: 173
  • iwc-portofino-chronograph.jpg
    iwc-portofino-chronograph.jpg
    146.3 KB · Views: 181
Covjece koji satovi!Rijesio si i eleganciju i sportivu sa ovim satovima.Super je ovaj IWC a ni Fortis puno ne zaostaje.Kako ga je samo natkrilio na prvoj slici,koji je promjer satova?
I debljina me zanima na ruci oba sata.
I daj obavezno uslikaj IWC-a malo bolje sat je prekrasan a ovako u sjeni i mutan eee,nije to zasluzio.Kako si zadovoljan s IWC-om na ruci.I na pm ako zelis mi posalji cijene za oba sata molim,skupljam novce pa da se mogu orijentirat po tebi koji je dva nabavio.Kad si nabavio satove,jesi li stigao dojmove sredit,kakva je tocnost itd?
Super su!

Back