Hvala Sima hrabri i ostalima na dobrodoslici!Za sada ne fotografisem za Stock sajtove, mada i to planiram poceti(od necega se mora zivjeti!?), bavim se fotografisanjem svadbi, fotografisanjem sahrana i skolskih manifestacija-ko me kad pozove.Budem postavio negdje novi topic kako fotografisati svoje satove.Dobra ideja! :hello:@dzoni, dobrodosao! odlican sat i fantasticna fotka!
drago mi je sto je medju nama sada i jedan profi fotograf, i nadam se da ces podeliti sa nama hobistima neke male tajne svog zanata.![]()
Auuu kako SNA225P1 izgleda, respect :adore:Evo i ja da "prijavim" svoju najnoviju prinovu,zasad samo slika sa net-a,Seiko SNA225P1.Svoje slike,kao i mali prikaz kad mi stigne i drugi Seiko,legendarni SKX007 i to "made in japan" verzija :ciao:
Evo prinove od danas. Lepi veliki vintage Zenith Surf sa cal.2572 PC automatic. Kazem veliki jer je precnik sata 40mmNije lose za dres sat. Stanje je onako, ok, za moje kriterijume a znate da su visoki, solidan. Sad sam ga slikao i fotke su lose, bice ovih danaaaaa....
Mehanizam je ok, bio na proveri kod majstor kvarise, treba mu servis uskoro ali je i majstor zadovoljan saticem, sto mi je iskreno bas bilo bitno.
View attachment 4907View attachment 4910View attachment 4906View attachment 4908View attachment 4909View attachment 4911
Kutija je extra, lep dodatak, mada ne verujem da je od ovog sata. Nekako mi deluje suvise novo.....
A ja se bas zapitah kad ga pre baja skinuo sa aukcije, moram ti priznati i meni je zapao za oko, ali nisam imao toliko kesa, nek ti je sa srecom.