Fotografije satova iz vase kolekcije!

Re:Slike satova iz vase kolekcije!

Koki, koji je to sat, ne vidi se oznaka? Inače izgleda baš dobro B)

Drago mi je da smo pomogli ;)

Pozdrav,
V.S.

Pozdrav ljudi,evo mene opet.Juce sam setajuci se po gradu slucajno naisao na sat koji
mi se zasvidjao pa reko da vam se javim.Sat je Timberland hronograf sa Mijotinim mehanizmom (kvarcnim).Inace ja licno jos tragam za onim pravim satom(automatik),ali do tada zadovoljicu se ovom utesnom nagradom.Svi oni kojima ne smetaju kvarcni satovi
a zele lep sat za malo novca trebalo bi da obrate paznju na Timberland satove.
Prijateljski pozdrav svim ljubiteljima satova.;)

r.JPG

Pozdrav, Vladane.

Hvala za komplimente.

To je onaj Lucien Rochat, sto nije imao narukvicu.
Pa sam vas pitao gde da je kupim, kakvu da kupim....
I evo sad ga nosim :)

Pozdrav

I jos par rusa...

jedino znam da je rucni vostock iz 60-tih za ova dva ne znam koje su godiste...

Attachments

• DSCF0990.jpg
    DSCF0990.jpg
    85.4 KB · Views: 150
  • DSCF1004.jpg
    DSCF1004.jpg
    70 KB · Views: 162
  • DSCF1007.jpg
    DSCF1007.jpg
    61.9 KB · Views: 131
Pozdrav, Vladane.

Hvala za komplimente.

To je onaj Lucien Rochat, sto nije imao narukvicu.
Pa sam vas pitao gde da je kupim, kakvu da kupim....
I evo sad ga nosim :)

Pozdrav
Setih se sada da te pitam koju si na kraju narukvicu kupio?

Pozdrav,
V.S.

Re: Eevo par mojih oldtimera

Satovi su stvarno zanimljivi, ali moram posebno da ti pohvalim ovu fotografiju koja izgleda EXTRA. Imaš dara za fotografiju definitivno :)

Pozdrav,
V.S.

Hvala:) Imam pitanje, slike se mogu upload-ati samo na nacin koji sam ja koristio ili ima i drugih nacina ? jer ovako se ne vide ako netko nije registriran.

Hvala:) Imam pitanje, slike se mogu upload-ati samo na nacin koji sam ja koristio ili ima i drugih nacina ? jer ovako se ne vide ako netko nije registriran.

Pa ukoliko ne želiš slike da postavljaš preko attachmenta imaš onu varijantu da ubaciš

Pa ukoliko ne želiš slike da postavljaš preko attachmenta imaš onu varijantu da ubaciš linkove sa nekog od sajtova koji pružaju online skladištenje slika![/quote]
Upravo tako, ja recimo koristim [URL]http://www.tinypic.com/[/URL] jer mislim da je jedan od najlakših za korišćenje.

Pozdrav,
V.S.

bok
mehanizam citizen automatic, cjena 1650kn ,isproban na jadranu ljetos na 80m, za sada radi bez problema
Ronio si na 80m!? Jesi li ti profesionalac ili ti je to samo hobi?

U svakom slučaju sa obzirom da je cena sata ~220 EUR, mislim da vredi svaku paru, posebno što se dokazao na tako ozbiljnoj dubini. Zaista sam impresioniran.

Pozdrav,
V.S.

bok
moje ronjenje je do dubine na kojoj mogu stajat a glava mi je iznad vode:) , dobro možda i kojih 7-8m više , ali ga je isprobala jedna profesionalna ekipa.

James Bond 007 Value Pack edition!

Specijalni deo kolekcije James Bond protivnika, iz kolekcije od 22 sata za 22 filama. Svaki sat je posvecen nekome njegovom protivniku :) Evo mog :D

neispravno( ne zadugo) ali moje:D
NIVREL AUTOMATIC CHRONO
ETA 7750
N.510.001
P3240042.jpg

I
ZGODNO ZAMIŠLJENA ALI NEUSPJELA CUBUS DIVE
P4030076.jpg

Last edited:
Back