Fotografije satova iz vase kolekcije!

Cestitke i od mene Angel. Vrh kvarcnih,zar ne? A Omege su strava. Moj glas ide za Seamastera,mnogo su mi lepsi ti stari modeli,nego ovi novi....

Cestitke i od mene Angel. Vrh kvarcnih,zar ne? A Omege su strava. Moj glas ide za Seamastera,mnogo su mi lepsi ti stari modeli,nego ovi novi....

Hvala nikola, tako kažu, vrh kvarcnih. U Breitlig-u ih zovu SuperQuartz.

Gde sam bio pogledaj pod Slike ruskih satova;)

Kod kuma na čaj i vratio se sa satom! Ti si gori i od mene! :lol:
bdw, odličan Komandirskie. :proud:

Angel svaka čast na prinovi, prelep je, kao i ostatak kolekcije... A Oris je savršenstvo...:D

Gorbaj izuzetna kolekcija, speedmaster mi se mnogo sviđa, još da nabaviš i jedan sa 1861 (1863) mehanizmom...:D

Iako sam ovaj post već postavio među Slike ruskih satova,red je prijaviti prinovu i u ovoj temi;)

Ako mislite da je ovaj Komandirskie,koji sam nabavio pre neki dan dobro očuvan(star je 25 godina)...

...šta kažete na ovaj Komandirskie Amfibija?

Reč je o satu koji je '92.god. kupljen u Moskvi i od tada,do sinoć,je stajao u fioci mog kuma!Sat je automatik(sa mogućnošću ručnog navijanja) a mehanizam je 2416-B sa 21 ili 31 rubinom(različiti podaci na netu).Narukvica(silikonska)je originalna.
Naravno,dobio sam ga na poklon;)

Vladane odlična Baćuška, kao nova je!:proud:
@Don i meni je Oris miljenik, hvala!

@ANGEL
:top: Kanda imam nešto slično u kolekciji :hmmmm: !?

@gorbaj
Opasne Omege!

@VLADAN P
Eh bolan,da mi je takva kahvica s vremena na vrijeme.........ih!!!
Imam prijatelja koji je lud za svim što je rusko pa i za satovima - za ovim bi pomahnit'o!

@ANGEL
:top: Kanda imam nešto slično u kolekciji :hmmmm: !?

HAHAHAHA, jel smem da kažem da nisam znao! :lol: jooj jarane pa i u istoj je boji!:proud:
I sam znaš koliko poštujem ML-a, a Stowa smo onomad u isto vreme naručivali sećaš se ali ja odustao, tada nisam mogao da čekam, našta ti se!:adore:

@VLADAN P
Imam prijatelja koji je lud za svim što je rusko pa i za satovima - za ovim bi pomahnit'o!
Zanimljivo.Ja, takođe,volim sve rusko pod uslovom da je odgovarajućeg pola i da nema više od 25 godina.:angel:

@Angel II
Fala druže.:proud:

:lol::lol:
Angel svaka čast na prinovi, prelep je, kao i ostatak kolekcije... A Oris je savršenstvo...:D

Gorbaj izuzetna kolekcija, speedmaster mi se mnogo sviđa, još da nabaviš i jedan sa 1861 (1863) mehanizmom...:D

Hvala Don Krstic, ali bio bih zadovoljan i sa jednim cal 321 :lol: samo skromno:lol::lol:

Hvala momci,veliki pozdrav i evo za Nikolu 0406 jedna varijanta Geneve sa 1012 cal

samo tvoja je odlična, štempl komad, što bi rekli,prelepo!

Attachments

• IMG_3283.jpg
    IMG_3283.jpg
    58.9 KB · Views: 138
  • IMG_3287.jpg
    IMG_3287.jpg
    182.5 KB · Views: 109
Last edited by a moderator:
Nije losa ni ova Omega, definitivno te stare Omege su mi mnogo lepse!

Vladane tek sada videh Komandirskie! Respect!

Ne kaže se tek tako da "kum nije dugme"(pod pretpostavkom da je sat dobijen od kuma kao poklon).

Naravno, od kuma.
Bilo bi glupo da kažem da mi je kuma dala...:laugh:

e i ja sam se slatko nasmejao ali je Vladan surovo iskreno rekao :))

Nego,kako se vama čini ovaj Nato-Zulu-Čajna strap?

z5.jpgz3.jpgz2.jpgz1.jpg

I mali aneks

b3.jpgb2.jpg

Back