Fotografije satova iz vase kolekcije!

Hvala Vam svima!:proud:

Angel II svaka cast, nisi se stedeo poslednjih dana :big_boss:
Satovi su odlicni :yes4:

Hvala d1d, nisam priznajem, ovo su bile stare ljubavi kojima nisam mogao da odolim!
Igore,čestitam.Odličan je!
Koja mu je težina?Mislim,kad zaroniš sa njime,jel' može i da se izroni?

Kada zaroniš toneš, to ti je dubinsko ronjenje na dah, kada treba da izroniš samo otkopčaš kopču i izranjaš! :eviltongue: :)
Au Igore pa sta je sad ovo?
Svaka cast,stvarno mocno izgleda u zdravlju da ga nosis!

Hvala Markoni, ti bar znaš kada je naručeno!
I od mene cestitke

Stvarno mocan sat:big_boss:

E pa tvoj post me oduševljava, piši malo, bdw odličan Avatar, veruj mi najbolji sat!
odlican izbor, angel, cestitke! bas te krenulo! :laugh: ako, ako, samo nek se mnoze!

E brat moj, naručeno dok se moglo, ali zemlja čudna zemlja srbija kaže ne možeš više!
Prva reč koja mi pada na pamet - robustno! Stvarno impozantno deluje. Sigurno ima i mase... Prebacuj ga sa ruke na ruku, da se ne nabilduješ asimetrično... :) Čestitam...

I ovako mi je slabija leva ruka, dešnjak sam!
Bravo,pa odlicno izgleda,prava ronjalica,manje za plikac,vise za dubljinu ;)

hehee, dobar je za dubine pošto nekada malo amaterski i zaronim!:yes4:

Hvala Vam svima!:proud:

Hvala d1d, nisam priznajem, ovo su bile stare ljubavi kojima nisam mogao da odolim!

Kada zaroniš toneš, to ti je dubinsko ronjenje na dah, kada treba da izroniš samo otkopčaš kopču i izranjaš! :eviltongue: :)

Hvala Markoni, ti bar znaš kada je naručeno!

E pa tvoj post me oduševljava, piši malo, bdw odličan Avatar, veruj mi najbolji sat!

E brat moj, naručeno dok se moglo, ali zemlja čudna zemlja srbija kaže ne možeš više!

I ovako mi je slabija leva ruka, dešnjak sam!

hehee, dobar je za dubine pošto nekada malo amaterski i zaronim!:yes4:

nisam mogao da odolim a da ne citiram sve hahaha ANGI III BRAVO

@ANGEL II
:top:.......ovo je dovoljno!

:congrats:

@Angel II
moze neka fotka sata na ruci!?

Može, naravno
2vl1vfr.jpg

2akk60l.jpg

207vm77.jpg

9tlsur.jpg

30c7pc8.jpg

t8vr79.jpg

2mrxx7k.jpg

nisam mogao da odolim a da ne citiram sve hahaha ANGI III BRAVO

HAHAHAHA, jooj :happy:

Back to USSR! СТРЕЛА

cal 3017

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    64.6 KB · Views: 109
  • 3.jpg
    3.jpg
    59.9 KB · Views: 117
  • 4.jpg
    4.jpg
    55.2 KB · Views: 91
  • 1.jpg
    1.jpg
    62.5 KB · Views: 100
  • 5.jpg
    5.jpg
    116.5 KB · Views: 107
Back to USSR! СТРЕЛА

cal 3017

Strašno lep sat! Koliko je dugo kod tebe?

Čestitam, opasna hrga.

Nego, koliko si čekao da stigne u Srbiju do tebe? Je li kao Dalibor onako dugo ili...?

Ne znam koliko je tačno prošlo ima na dokumentima ali se uvek čeka najmanje od 5-9 meseci imaš neke kao limitirane serije na WUS-u. One se dobijaju odmah i samo se kod njih naručuju.

Čini mi se oko 3 godine. Pre sam imao crnu Sekondu u ne baš najboljem stanju i dugo sam tražio bolji komad. I žao mi je što nije naleteo takav isti(opasno izgleda) ali i ovim sam sasvim zadovoljan!

Čini mi se oko 3 godine. Pre sam imao crnu Sekondu u ne baš najboljem stanju i dugo sam tražio bolji komad. I žao mi je što nije naleteo takav isti(opasno izgleda) ali i ovim sam sasvim zadovoljan!

Odlično je očuvan, svaka čast stvarno lep sat!

e cudo jedno kako mi se svidja sve sto je rusko.stvarno lep sat cestitam.

Hvala, odlične su imali modele,ako si u prilici pronađi na netu slike Sekonde, isti kalibar, crni cifer, zelenkasti markeri i kazaljke, vojni fazon, PERFEKTNO! Amerikanci ih obožavaju.

Angel II,cestitam ti na izboru sata pravi je Panzerkampfwagen!!! Sehr gut mein freund,sehr gut...

Mnogi su se lecili od fobija koje su dobili kada su ugledali Seatime,zastrasujuc sat,stvara neku nelagodu kada ga gledas duze od 2 sec.Samo jedna rec- MOC

@viper verujmi da je ovo što je Nikle napisao istina. Ko god ga je video komentar je bio nakon male tišine, ima neku čudnu lepotu! A i sada dok gledam koronu i cifer sata kao da gledam kroz snajperslki nišan ili nišan tenka, baš Panzerkampfwagen!:happy:

Posle ne dugog cekanja stigla mi je prinova
IMAG0053.jpg
za sad samo slika sa telefona (stigao mi je u firmu, nije moglo bolje)

Ma vazno je Gigo da je stigao i da ces ga nositi....odlican je mncno izgleda...
mozda sam napadan ali me zanima koliko te je izasao....sve ukupno

Back