Fotografije satova iz vase kolekcije!

Ja definitivno zagriz'o u ovu oblast. Juče sam pazario jednu doxicu conquistador automatic, čije slike prilažem.

IMG_0571.jpg IMG_0570.jpg

Hvala, narode. Obećavam da ću da se smirim, što je veoma bitno za kućni budžet, mada sam danas već pokazao da sam puk'o, tj. da sam rasejan.

Elem, odlazim kod časovničara da uzmem prethodnu kupovinu sa jedne sitne intervencije i planiram da mu pokažem doxu zbog definitivne provere. Zasučem rukav - kad ono pogrešan sat! Umesto doxe sam na ruku stavio drugi sat, pa sam svoju rasejanost zabašurio tobože gledajući koliko je sati ;-)

nesa vrlo lep sat

dali tebi ti se svidat ovi satovi

certina ds-2 28 jewels automatic

longines automatic 25 jewels l890.1

SDC10102.jpgSDC10092.jpgSDC10090.jpgSDC10099.jpgSDC10104.jpgSDC10108.jpg

Fenomenalni satovi BT321. Kada si već stavio certinu, podsetio si me da je u pitanju prva marka sata koju sam upoznao. Naime, moj otac ima certinu otkako sam se ja rodio, a do danas nije pokazala neke velike znake starenja. Naravno, veliko poštovanje i za longines. Satovi ti zaista izgledaju prelepo i nadam se da će te dugo služiti.

Au covece sta vi radite, ovo vise ne moze da se isprati! :)
Cestitke za ove lepe kolekcije upucujem svima, onako djututre!
Prelepi satovi

Re: Koji sat nosite danas?

Ja jos ne smem da stavim sliku sta nosim...:)
a Nikle sad ti trebe AP
Milanče nisam mogao da izdržim :lol:

Za sve ljubitelje Omege, Omega MARK IV

2wh066p.jpg

Angele, svaka cast - zaista lepa Omega! U njoj kuca jos jedna interesantna Lemania - 1340 (doduse - Omega 1040 je imala jednu ekskluzivnu razliku - 24h disk ispod sekundare ;))!

Angele, svaka cast - zaista lepa Omega! U njoj kuca jos jedna interesantna Lemania - 1340 (doduse - Omega 1040 je imala jednu ekskluzivnu razliku - 24h disk ispod sekundare ;))!

Hvala Vladas, upravo tako! Fotka kako mehanizam izgleda!

atn6lw.jpg

2drcleq.jpg

au angele sta ti sve imas.sve bolje od boljega.aj pokazi nam jos neki sat koji krijes.svaka cast.

Angel covjece,hvala sto si mi uljepsao pocetak dana svojom Omegom.Prekrasan sat.Pred par tjedana na ebay-u sam bidao za vintage Tissota sa slicnim mehanizmom.Koja je cijena?

Back