Fotografije satova iz vase kolekcije!

pa kad mu stavim narukvicu kao kod top bice isti a upola...ali mi se femka...prelep mi je..ma da top gun moja najveca zelja
mislim jedna :)

A i to što kažeš, još ga ofarbaš crnom temperom i bude isti ko Top Gun! :) Ja ti nacrtam avionče na poklopcu ako želiš da bude baš baš autentičan! ;)

fantasticni su mi ovi IWC satovi
Marko svaka ti cast na kolekciji, ovo je VRH, ovako nestu cu ja, delimicno i uz tvoju pomoc, da imam.
I dalje ne mogu da se definisem da li je lepsi topgun, ili pilot chrono.
Svaka cast

Marko svaka ti cast na kolekciji, ovo je VRH, ovako nestu cu ja, delimicno i uz tvoju pomoc, da imam.
Svaka cast

ma moj je top gun jos samo pare da nadjem
rezervisan....idi pogledaj bolje monstera :)

Svaka cast

Top Gan je daleko lepši! Danas je bilo nekih 20-tak satova, ali Top je baš Top!

kako mi je krivo sto nisam svratio, a i vi penzionerski dogovorili u 12h :)
taj top gun samo mi zbog tog 'top gun' se ne svidja, ali moram da vidim uzivo da stavim na ruku, itd

milane, ja onda uzimam topa, a tebi ostavljam monstera, vidis da je to ludilo od sata, znaci bices prezadovoljan na kraju dana :)

Moj novi Orient Mako, narucen preko orientuhren-a. Prezadovoljan sam satom i uslugom, moje mišljenje je da za ove pare ne može se nešto bolje pronaći. Djeluje da je plaćen barem 3-4 puta više. U narednim danima ubacujem još slika, lijep pozdrav...

Attachments

• Picture 097-Optimized.jpg
    Picture 097-Optimized.jpg
    59.3 KB · Views: 95
  • Picture 089-Optimized.jpg
    Picture 089-Optimized.jpg
    77.5 KB · Views: 80
  • Picture 102-Optimized.jpg
    Picture 102-Optimized.jpg
    80.8 KB · Views: 106
Cestitam, Edine, nema greske s Orientom... :) Bilo bi lepo i da napises par reci ako imas vremena, da uporedimo tvoje i hadzi daliborove utiske. :)

Hvala. Naravno da cu napraviti jedan opis sata sa slikama, ali neka prodje jos malo vremena, kod mene je tek 2 dana. Samo mogu reci da je sat uzivo mnogooo ljepsi nego na slikama :)

au marko.bez komentara sam.svaka cast.koji je od njih po tebi najbolji?

Uf tesko pitanje,kao kad pevaca pitaju koja mu je pesma omiljena ili majku koje dete najvise voli :lol:

Salim se malo,mozda je Zenith najblizi srcu,prosto savrsen sat iz verovatno najbolje fabrike satova na svetu...

Pozdrav

danas sam kupio vrlo lep socuvan sat

seiko pepsi kinetic sport 150m(seiko 5m23-6b50)

u super stanje kao na slike

SDC10216.jpgSDC10218.jpgSDC10233.jpgSDC10210.jpgSDC10208.jpg
pencil.png

stvarno ne znam mozda, ja nemam iskustvo sa KINETICIMA NA KOJI PRINCIP RADI
ZNAM DA JE NA BATERIJI ,NESTO MI JE SPOMINJAO DA SE PUNI U TURSKU I U GRCKU
NISAM GA SHVATIO,KO ZNA VISE NEK PISE

Back