Drago mi je da Vam se sviđaju moji ljubimci. Inače sam zaljubljenik prvenstveno u Divere i Chronographe, a kombinacija oba je još bolji dil.
Što se tiće Tissotovog Seastara moram reći da imam samo jednu zamjerku, a to je luneta od 60 klikova, to je jedino što uopće ne volim kod Divera. Doduše ne iz nekog profi razloga tj. preciznosti nego je samo stvar u čvrstoći lunete ništa drugo, jer je vrlo čest slučaj da satovi sa 60 klikova imaju "Loh" lunetu, imaju prazan hod između svakog klika, a to ne podnosim. Evo jedan dobar primjer, onaj moj gore navedini Zodiac koji je u slobodnoj prodaji koštao cca 150$ ima lunetu od 120 klikova koja se ne srami ni Orisove ni Omegine lunete. Tako da je Tissot po meni na Seastaru trebao tu lunetu definitivno rješiti ipak malo kvalitetnije.
Malo sam razvezo jezik, sorry. Tissot je robustan, težak i stvarno izgleda ko ozbiljan Diver. Zapravo sa Mesh narukvicom mu dizajnom rijetko koji diver iz te cijenovne kategorije može biti konkurencija. Sat ovisno o remenu ili narukvici drastično mjenja izgled, a vjerujte mi sve druge kombinacije (koža, nato, guma) mu legne dobro ko budali šamar.