Fotografije satova iz vase kolekcije!

Milane :questionmark:
Kupio si El-a :questionmark:
Taj sat vredi imati ali ne dan-dva vec sacuvati za unuke i praunuke !
Ne mogu da verujem, imas novca za TAKVE satove, a nemas za pristojni fotoaparat..... :hmmmm:
Treba da se stidis :o Sad je i El u magli.......

:adore: Strasan sat,nista nisi pogresio sto si ga uzeo :no: :dance3:
Naravno ako vec volis ovog Ruskog proizvodjaca :lol:
Sta da ti kazem osim u zdravlju da ga nosis i konacno shvati da je ovo sat koji se cuva celog zivota! :top:

TAKVE...ej dragi sad je samo El
hmmm
dao sam se u trazenje i ne znam bre koji foto da uzmem jeftin :)) a da je strava..
znao sam da ces to da napises i sam sam napisao u magli....
u utorak extra kvalitet slika....

uzgred hvala Vam...eto trazio sat za daj Boze sina,ako ne onda za vec cu da smislim

Hehehe, opet, ode predjasni gral...:) El primero je extra, ja licno bi izabrao samo drugi neki model, Rainbow npr. No ako se tebi dopada...u zdravlju da ga nosis do sledeceg ;)

a joj, šta da ti objasnim već me pobrisalo :)

Angel II ima u potpisu nešto na što se ovo odnosilo. Scena kada malom Bruce Willisu u filmu "Pakleni Šund", zlatni sat predaje u ruke Cristopher Walken, ratni drug njegovog oca, i kaže mu da je taj sat nosio njegov djed, a njegov tata ga je uspio sačuvati za njega čak i u japanskom logoru noseći sat skriven u guzici.

sat za sve generacije.

:) Malo OT

Last edited:
Čestitke! A kad nabaviš fotoaparat da nas častiš slikama ili da doneseš na sledeći susret
:beer:

@panonski - OK, sad je malo razjasnjeno. Definitivno off topic - ali jako dobar off topic :congrats:. Scena sa primopredjom sata i opisom kako je sat cuvan - legendarno!

EDIT:
Milane - svaka cast na satu... Znas da nisam ljubitelj DEFY-ja (osim Motorole DEFY ;)), ali ElPrimero je definitivno sjajan sat.

Hehehe, opet, ode predjasni gral...:) El primero je extra, ja licno bi izabrao samo drugi neki model, Rainbow npr. No ako se tebi dopada...u zdravlju da ga nosis do sledeceg ;)

hehehehe hvala ti Nikola, i meni se licno svidjao mozda neki..open.. drugi EL ali ovaj je naleteo ali i ovaj mi se svideo...i naravno da mi se svideo, sigurno ga ne bi uzeo da bi se ovde pohvalio Vama a i morao sam jer je bas odradjen mehanizam unutra...i jos jednom za zdravlje ti hvala. Moracu da ga nosim duze jel mozda nece biti sledeceg.
poz

Milane, mislim da si pogresio u vezi IWC-a, bio je to jako lep sat.......
Kad bi bilo mogucnosti i novca, El i Aqua cine lep komplet, cak i kombinacija boja brojcanika je bila super. Beli El za vecinu formalnih prilika i plavi Aqua za sve neformalno. :yes4:

El....Elegantno,nema sta....covek ima stila,a bogme i para,a vala i zasluzio si,svaka cast!!!

malo je neumesno da se pominju parice druze...ipak sam ja dao moja dva i uze EL...ali hvala u svakom slucaju
i sto kaze d1d sramota je da covek ima skup sat a magloviste slike koje ne mogu da docaraju sa sat....eto o parama :)
poz

Kad bi bilo mogucnosti i novca, El i Aqua cine lep komplet, cak i kombinacija boja brojcanika je bila super. Beli El za vecinu formalnih prilika i plavi Aqua za sve neformalno. :yes4:

d1d da sam imao para mislis da bi dao ljubimca??? stvar je sledeca..uzeo sam suv kvaliteta za razliku od lepote...veruj..cekao sam ga da ti ne kazem koliko( IWC) pa je dosao.doci ce ponovo :) samo bez Chrono...onaj na 2000 :)
a inace za neformalne prilike pasce jedan Seiko...za sad

Last edited by a moderator:

Ma mije nista pogresio,sad ce da menja Zenith za Top Gun-a! :laugh:

E tu ce da pogresi... :thumpdown: :yes4:

Back